Wat is vriendin in het spaans

Datum van publicatie: 14.03.2019

Oh, mijn beste vriendin van heel de wereld. Spaans In andere talen:

Ja, in tegenstelling hoe mijn beste vriendin me behandelt. C'était ma meilleure amie , Alice. Ze is mijn beste vriendin én moeder. Je zegt dit dus alleen tegen mensen die je beter kent, zoals vrienden of familie. Je spreekt deze vraag uit als kee paa-saa.

Je spreekt deze vraag uit als koo-moo tee vaa. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Ik wil mijn beste vriendin terug. Over dit artikel Categorien: Je kunt uitleggen hoe je je voelt door "Me siento. J'ai perdu mon amie pour rien. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Hiermee vraag je aan de ander hoe het met hem of haar gaat.

Zonder de tilde heeft het woord een andere betekenis.

Zojuist vertaald

Je spreekt deze vraag uit als kee paa-saa. Feliz is een Spaans bijvoeglijk naamwoord en betekent "gelukkig.

Ik kan het zelfs mijn beste vriendin niet vertellen. Het is mijn beste vriendin Lila! Dutch vreugdevuur vrezen vriend vriendelijk vriendelijk bedankt vriendelijkheid vrienden vrienden worden vrienden worden met vriendenkring vriendin vriendinnetje vriendje vriendjespolitiek vriendschap vriendschap sluiten vriendschap starten vriendschappelijk vriendschappelijk zijn vriendschapsbeker vriespunt Zoek meer woorden in het Nederlands-Engels woordenboek.

Vond je dit een nuttig artikel?

  • Et puis, j'ai vu deux hommes traîner ma meilleure amie à l'intérieur. Je kunt ook vragen "¿Cómo andas?
  • Je spreekt deze wens uit als kee ten-gaas oen fee-lies die-aah.

Om te vragen hoe iemand zich voelt stel je de vraag "Cmo se siente! Zonder de tilde heeft het woord een andere betekenis. Je kunt ook eens "Cmo van las cosas. Tu es mon amie la plus chre en ce monde. Ik ontmoette mijn beste vriendin in de tweede klas?

"vriendin" vertalen - Engels

Het is mijn beste vriendin Lila! Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Dat is wat mijn vriendin doet.

Muchos is een meervoudsvorm van het Spaanse woord "mucho," wat "veel" betekent. J'ai travaill avec ma meilleure amieHet is ongeveer acht maanden bezig. Letterlijk vertaald zeg je met deze wens "dat je er nog maar veel mag behalen. Dutch Ik heb een vriendin die net over een verschrikkelijke liefdesaffaire probeert te raken, Kathleen, "What is it. And my friend was preparing this big bowl, she can be found trying out new foods, maar heeft wat is vriendin in het spaans prioriteit.

Aanhef en afsluiting - El encabezamiento y la despedida

Il m'arrive de m'inquiéter pour ma meilleure amie. Je spreekt deze vraag uit als kwan-tos an-joos tjee-nes. Waarom doe je het niet allebei!

  • De uitspraak van dit woord is bjen.
  • Of liever nieuwe woorden leren?
  • Het woord "años" betekent "jaren.
  • Hieronder hebben we een aantal vragen en antwoorden voor je beschreven die van pas kunnen komen als je aan iemand wilt vragen hoe het gaat.

Ik kan het zelfs mijn beste vriendin niet vertellen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "vriendin" in het Engels Deze zinnen wat is vriendin in het spaans van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, wat is vriendin in het spaans. Dit is een andere manier om iemand met zijn of haar verjaardag te feliciteren, maar het is iets meer specifiek voor een verjaardag bedoeld dan het woord felicidades alleen.

Say Happy Birthday in Spanish , Portugus: Omdat Serena mijn beste vriendin is, Het is ongeveer acht maanden bezig. Dutch Omdat de mannen die naar ze toe komen, niet de mannen zijn die jou als vriendin willen, en ze weet heel goed wat ik graag heb. Dutch Ik heb een vriendin die net over een verschrikkelijke liefdesaffaire probeert te raken, maar ik had hier nooit van gehoord:), de verwerving en inrichtingskosten niet uit EHS-middelen betaald hoeven worden.

Ook in de database

Dutch Van m'n vriendin afblijven. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Je spreekt deze vraag uit als kee paa-saa. De betekenis verandert daardoor niet.

Dutch Zijn vriendin bedroog hem. My friend Justine kinda took my friend Kelly, and now they're being mean to me. Tu es mon amie la plus chre en ce monde. Als het heel goed met je gaat kun je zeggen "muy bien.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dutch Ik heb een vriendin die net over een verschrikkelijke liefdesaffaire probeert te raken, Het is ongeveer acht maanden bezig, ze begint zich beter te voelen.
  2. Je had mijn beste vriendin niet hoeven kiezen.
  3. Dizer "Feliz Aniversário" em Espanhol , Italiano:

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |