Ov kaart voor studenten

Datum van publicatie: 11.04.2019

Hoelang recht voor hbo of universiteit. Reist u toch met uw reisproduct, maar heeft u er geen recht meer op? Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit 'leenstelsel' maakt het niet uit hoeveel u bijverdient.

Het studentenreisproduct moet u zelf aanvragen. Doet u mbo 3 of 4, óf studeert u aan hbo of universiteit? U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. Hoelang recht voor hbo of universiteit. Dan moet u een boete betalen. Volgt u een opleiding in het mbo niveau 1 of 2? Het duurt ongeveer een minuut.

En heeft u recht op studiefinanciering. Wat vind je van de website. U kunt reizen vanaf het moment dat u staat ingeschreven. U kunt kiezen tussen een weekabonnement of weekendabonnement. Als je uitstapt, check je uit.

Deel deze pagina Twitter Facebook LinkedIn. Dan moet u eerst een persoonlijke ov-chipkaart aanvragen. Soms kunt u schadevergoeding aanvragen als uw studentenreisproduct niet op tijd voor u klaarstaat op een ophaalautomaat.

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Heb ik recht op een reisproduct voor studenten? Over deze site Over Rijksoverheid. Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Dit kan vanaf de 15e van de maand voordat je recht op studiefinanciering ingaat. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata. U kunt reizen vanaf het moment dat u staat ingeschreven.

  • Je koppelt je studentenreisproduct aan je OV-chipkaart via studentenreisproduct. Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat bij u in de buurt te vinden.
  • Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders.

U kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement. Wilt u later wisselen van abonnement, dan kan dat. Je persoonlijke OV-chipkaart vraag je op deze site aan.

Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit 'leenstelsel' maakt het niet uit hoeveel u bijverdient, ov kaart voor studenten. Week- of weekendabonnement U kunt kiezen ov kaart voor studenten een weekabonnement of een weekendabonnement.

U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding in het hoger onderwijs! Dan is het reisproduct een gift.

Goed om te weten....

Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders. Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat bij u in de buurt te vinden. U moet dan wel uw reisproduct stopzetten bij een ophaalautomaat.

En u op tijd uw gegevens heeft doorgegeven aan DUO. Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat! De medewerkers blokkeren uw kaart en vertellen u wat u verder moet doen.

Je kunt nu alvast een aantal kanten jurk lange mouw regelen.

Doet u mbo 3 of 4, f studeert u aan hbo of universiteit.

Nieuwe student

U kunt kiezen tussen een weekabonnement of weekendabonnement. De vergoeding is een vast bedrag per maand. U moet de schadevergoeding aanvragen binnen 14 dagen nadat u recht op het reisproduct had. Volgt u een opleiding in het mbo niveau 1 of 2? U leest er ook hoe het zit met reizen op feestdagen.

  • Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat.
  • Doet u mbo 3 of 4, óf studeert u aan hbo of universiteit?
  • De vergoeding is een vast bedrag per maand.
  • U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat.

Dan heeft u ook recht op een reisproduct voor studenten. U kunt reizen vanaf het moment dat u staat ingeschreven. Als u geen recht meer hebt op uw studentenreisproduct, moet u hem stopzetten. U kunt er daarom voor kiezen om uw reisproduct niet op te halen. Deel deze pagina Twitter Facebook LinkedIn. Volgt u een opleiding in het mbo niveau 1 of 2, ov kaart voor studenten. U kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement.

Het recht op je studentenreisproduct vraag je aan bij DUO. Vraag het studentenreisproduct aan via DUO. Soms kunt u ov kaart voor studenten aanvragen als uw studentenreisproduct niet op tijd voor u klaarstaat op een ophaalautomaat.

Als u recht heeft op studiefinanciering, kunt u een studentenreisproduct aanvragen. Kijk voor meer informatie op www. Uw browser ondersteunt geen javascript.

Over deze site Over Rijksoverheid.

U krijgt ook een reisproduct als u nog geen 18 bent en een opleiding volgt in het mbo bol. En heeft u recht op studiefinanciering.

U kunt er daarom voor kiezen om uw reisproduct niet op te halen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |