Blinde kaart europa met rivieren

Datum van publicatie: 01.02.2019

Kaart van Europa - Luventicus. Topografie testen - Brujon.

Neem de Heli en vlieg naar de steden. Europese landen met de hoofdsteden - Op Maat - Eduware. Europa Oefenen of als tijdrace in verschillende moeilijkheidsgraden. Europa De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet! Virtual Pilot - Lufthansas-spel.

Hoe laat is het waar. Neem de Heli en vlieg naar de steden. Je kunt hier de topografie oefenen van enkele landen in europ. Quiz landen van Europa - Lizardpoint? Waarnemingen van de satelliet.

Zeer uitvoerige site met satellietbeelden. Waarnemingen van de satelliet. Veel fotomateriaal en reisinformatie.

Meer Topo Europa Kaarten

Je kunt veel landen uitlichten. Mooie kaarten met veel mogelijkheden om e. Alle landen van de EU met de desbetreffende kaarten. Europa Oefenen of als tijdrace in verschillende moeilijkheidsgraden.

Oefen of doe de toets.

  • Mooie kaarten groot uitgelicht. Je vindt hier veel informatie over kaarten van Europa om te oefenen, en links naar websites met topografie kaarten van Europa, de landen en de hoofdsteden.
  • Er zijn 3 kaarten om te oefenen en je kunt zelf instellen hoe je wilt oefenen. Je vindt hier informatie en oefenmateriaal voor de kaartkennis en topografie van Europa, en links naar websites hierover.

Kaarten van de desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen. Je kan hem ook bewerken. Grote kaart van Europa. Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite. Landen en hoofdsteden in Europa oefenen met behulp van kaarten van Europa. Vlieg met de helikopter over blinde kaart europa met rivieren hoofdsteden - Akorum.

Recente Artikelen

Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten! Zelfde maar nu blinde kaart Zelfde maar nu uitvergroot met beginletter. Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite.

Topografie in de klas. Onder de kaart vind je veel meer kaarten om aan te klikken per land of regio. Oostenrijk topografie om te oefenen - Brujon. Itali topografie - Brujon. Kopieerbladen topografie groep 7 - Zwijsen.

Post navigation

Europa en andere continenten. Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre. Neem de Heli en vlieg naar de steden. Klik een land aan in het overzicht en u kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden voor meer kaarten.

Leuk educatief spel om belangrijke steden te leren in Europa. Topografie oefenen van Verenigd Koninkrijk. Landen van Europa - Online klas. Je kan hem ook bewerken. Er zijn grijze vinkjes whatsapp aanzetten kaarten om blinde kaart europa met rivieren oefenen en je kunt zelf instellen hoe je wilt oefenen. Overhoring, oefenen en testen van de topografie van Europa.

Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre. Oost-Europa topografie - Brujon.

Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie. Grote kaart van Europa. Europa en andere continenten.

Alle landen van de EU met de desbetreffende kaarten. Europa en andere continenten. Voormalig Joegoslavi - Brujon. Oefen of doe de toets.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |