Windows vista terugzetten naar eerdere datum

Datum van publicatie: 11.04.2019

Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Als u de bestaande systeemkopie wilt behouden, kopieert u deze naar een andere locatie voordat u de nieuwe systeemkopie maakt door de volgende stappen uit te voeren.

Wat ook kan is dat Windows zelf tot de conclusie komt dat het niet lukt, en de operatie halverwege beëindigt en weer teruggaat naar de beginsituatie.

Klik op Deze computer met de rechtermuisknop op station C: Dominican Republic - Español. Verplaats de schuifbalk onder 'Schijfruimtegebruik' naar 10 procent. Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. Estados Unidos - Español. Nadat u uw computer herstelt vanaf een systeemkopie, zijn er in een bestandsback-up mogelijk nieuwere versies van enkele van uw bestanden die u wilt terugzetten.

Maar start dan in veilige modus zonder netwerkfaciliteiten!. Hebt u per ongeluk een document weggegooid, kunt u ze niet meer herstellen. Zet uw Windows 7-computer eens terug in de tijd met Windows Systeemherstel. Puerto Rico - Espaol. Wanneer u de herstelpunten hebt verwijderd, dan heeft het dus geen zin om een systeemherstel uit te voeren.

Om te werken met herstelpunten moet je vaak op in het applet Systeemeigenschappen System Properties zijn.
 • Klik onder 'Herstelinstellingen' in het bolletje voor 'Systeeminstellingen herstellen en vorige bestandsversies terugzetten'. Daar kan je dan mee doen wat je wilt.
 • Bent u er zeker van dat u het herstelpunt wilt terugzetten?

Over Systeemherstel

Windows Systeemherstel maakt op bepaalde momenten een soort foto van de toestand van uw computer. In Windows 7 geldt dit alleen voor de disk die je geselecteerd hebt en kan je het dus per disk anders instellen , in Windows XP geldt het voor het systeem als geheel. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Selecteer welk account u wilt aanmaken. Bewaar media voor back-ups externe harde schijven, dvd of cd's altijd op een veilige plek om te voorkomen dat onbevoegde gebruikers toegang kunnen krijgen tot uw bestanden; een afzonderlijke brandveilige plek uit de buurt van uw computer wordt aanbevolen.

Zorg er dus eerst voor dat je dat programma hebt gedownload en ergens hebt staan. Denkt u dat de pc besmet is met een virus?

 • Klik hier om deze video in volledig scherm te bekijken op YouTube. U kunt ook overwegen om de gegevens op uw back-up te versleutelen.
 • Werking systeemherstel controleren De meeste computers maken automatisch herstelpunten aan, waarnaar de computer eventueel teruggezet kan worden.

Verplaats de schuifbalk onder 'Schijfruimtegebruik' naar 10 procent. Selecteer op het tabblad Systeembeveiliging uw vaste schijf en klik vervolgens op Configureren, windows vista terugzetten naar eerdere datum.

De cookies die SeniorWeb plaatst bevatten geen persoonsgegevens. Lees dan het artikel ' Problemen oplossen met Systeemherstel Windows 10 '. Klik in het venster Systeembeveiliging op Verwijderen naast Alle herstelpunten voor dit station verwijderen.

Herstelpunten (restore points)

Windows Systeemherstel maakt op bepaalde momenten een soort foto van de toestand van uw computer. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden.

Hiermee wordt het oorspronkelijke besturingssysteem zoals Windows opnieuw geïnstalleerd en alle andere software en persoonlijke gegevensbestanden verwijderd. U kunt ofwel alle herstelpunten verwijderen, ofwel alle herstelpunten behalve het meest recente.

Het kan echter wel mogelijk zijn een herstelpunt van het huidige systeem te maken en te herstellen met de systeembestanden die momenteel op de computer staan. Op de pagina over data recovery meer info over 'vorige versies' shadow copiesomdat die voor een groot deel bepalen hoe de computer functioneert. Klik op het tabblad Systeembeveiliging op Systeemherstel om alle huidige herstelpunten weer te geven. Zet de Windows computer eens terug in de tijd met Windows Systeemherstel, windows vista terugzetten naar eerdere datum.

VBSnever be apart.

Introductie

Tenzij je heel krap in je ruimte zit zou ik de schuifregelaar op ca. Systeemherstel is nu actief en maakt een herstelpunt bij belangrijke computerwijzigingen. Windows start niet meer correct Als Windows niet meer correct opstart, kunt u de computer opstarten vanuit de veilige modus en daarna een systeemherstel uitvoeren.

Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet.

 • Klik op Volgende  en indien aanwezig op  Meer herstelpunten weergeven.
 • Als dit het geval is, schakelt u naar de bureaubladweergave en klikt u met de rechtermuisknop op pictogram van het antivirusprogramma in het systeemvak om het scannen of de virusbescherming tijdelijk uit te schakelen.
 • Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.
 • Klik in het venster Systeembeveiliging op Verwijderen naast Alle herstelpunten voor dit station verwijderen.

Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel. Mist u een woord. Systeemherstel herstelt de computerconfiguratie naar een voedsel en warenwet eieren lijst tijdstip en start opnieuw. Dit kan enige tijd duren?

Wat een enorme verbetering is in Windows 7 en hoger, doet u dat gewoon vanuit Windows. Deze video toont hoe u Systeemherstel ongedaan maakt in Windows 8. Als uw computer nog correct opstart, als de opties zijn niet ingeschakeld of u deze niet zoals verwacht kunnen terugzetten.

Bij zakelijke computers vraagt u, is dat je kan windows vista terugzetten naar eerdere datum wat de gevolgen zijn van het kiezen van een herstelpunt uit de lijst, of een internet dongel.

De verschillen tussen Systeemherstel en HP Recovery Manager

Zie onze tip ' Programma verwijderen in Windows 10 '. Systeemherstel De term 'systeemherstel' betekent niets meer of minder dan de computer terugzetten naar een ander moment, toen er nog geen problemen wa­ren. Mist u een woord?

Bij computerproblemen kunt u terugkeren naar een eerder gemaakte momentopname, maar op de computer waarop de back-up wordt teruggezet is uw gebruikersnaam MennaS? Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Let daarom goed op de lijst die je te zien krijgt bij het terugzetten.

Goed om te weten:

Comments

 1. South Africa - English. Klik dan op Volgende.
 2. Việt Nam - Tiếng việt. Handmatig herstelpunt maken Systeemherstel is nu actief en maakt een herstelpunt bij belangrijke computerwijzigingen.
 3. Dat werkt nu met schaduwkopieën.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |