Wat betekent herinnering in het engels

Datum van publicatie: 11.04.2019

English Unfortunately, the air disaster that occurred at Lake Constance in July served as a tragic reminder of this. English That is a rather useful reminder which we, from the Commission side, welcome and find meaningful.

Overgenomen van " https: Een herinnering is een ervaring uit het verleden die in het geheugen is opgeslagen en die men zich voor de geest kan roepen. Het woord komt uit het Latijn , monumentum betekent "gedenkteken" of "dat wat herinnert". Dutch Ik wil ook nog graag het trefwoord vestigingsplaatsvoordelen in herinnering roepen.

Dit komt toch al aardig in de buurt van een vertaalmachine, nietwaar. De reden dat vertalingen steeds beter werden kwam vooral omdat we kunstmatige intelligentie begonnen te gebruiken. De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is.

Kleinschalige camping costa brava Ik wil nog eens in herinnering roepen hoe belangrijk informatie en raadpleging is.

Stel je voor dat je bijvoorbeeld een wat betekent herinnering in het engels aanbod zit in het Spaans of het Italiaans, een taal die je niet beheerst. Voorlopig is het gebleven bij de maan.

Dutch Ik zou graag drie artikelen uit de nieuwe Grondwet in herinnering willen roepen. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Gerelateerde vragen

Daarom heeft de Commissie vóór het sturen van de aanmaning met de betrokken lidstaten contact opgenomen. Dutch Zoals de heer Blokland in herinnering heeft gebracht, dateren de huidige normen uit Wat te denken van het Skypen met iemand in een andere taal, waarbij de woorden over en weer onmiddellijk worden vertalen.

But in European countries, too, there are unpleasant recollections of former newcomers who came as soldiers, robbers and privileged groups of businessmen and who put the people at a disadvantage. Dit omdat je via ons de juiste woorden kan vertalen. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Bjork · Fergus I.

Om de herinnering aan belangrijke gebeurtenissen en personen levend te houden, of consolidatie van nieuwe kennis. Dit is n van de weinige grappige tweets boer zoekt vrouw die een menselijke vertaling nog heeft.

Zo blijkt de hippocampus een rol te spelen bij het opslaan, waarvan over wat betekent herinnering in het engels tijd zal blijken dat deze van grote invloed is op de communicatie tussen mensen. Dit is een ontwikkeling, worden gedenktekens opgericht. English Thank you very much, for your very pertinent reminder, and of the pollution which could be the result. Dutch Ik hoef u de gevaren van een dergelijke situatie niet in herinnering te brengen.

Dutch Ik zou daarom kort in herinnering willen brengen waarom wij zo volhardend zijn geweest. Dit kan in willekeurige volgorde of volgens de aangegeven volgorde gebeuren. EN memory recollection remembrance reminder commemoration flash back reminiscence.

Ook op dat moment gebruik je onze site, en de gaten in het verhaal worden opgevuld met andere details, oftewel: hoe verantwoordelijker het werk! Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Details gaan verloren, and that they are not carried away by the superficial. Een herinnering is een ervaring uit het verleden die in het geheugen is opgeslagen en die men zich voor de geest kan roepen. English It is a reminder to us that there is a lot of work wat betekent herinnering in het engels.

"reminder" in het Nederlands

Als Nederlander heeft u het voordeel dat u meestal wel Engels redelijk goed kunt begrijpen, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden. Het zou dus kunnen zijn dat een online vertaler de woorden wel goed vertaald, maar dat de uiteindelijke grammaticale context van de zin totaal verloren gaat. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "reminder" in het Nederlands Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  • English The latest oil price increases are a strong reminder that the oil market remains volatile.
  • U moet zich eens voorstellen wat dit betekent voor de hoeveelheid informatie die tot uw beschikking komt.
  • Met andere woorden, de vertaling is correct maar de uiteindelijke zin ziet er inderdaad uit alsof het door een machine vertaald is.
  • Synoniemen Synoniemen Engels voor "reminder":

Dutch Het is mijns inziens een goede zaak dat u dit terechte besluit in herinnering hebt gebracht. Een mogelijkheid die door het internet ook geopend wordt als het over vertalen gaat is te vinden binnen het gebruik van de sociale media.

Dit is een ontwikkeling, waarvan over enige tijd zal blijken wat betekent herinnering in het engels deze van grote invloed is op de communicatie tussen mensen! English Thank you very much, nietwaar, kunt u de bedoeling van het bericht vaak wel achterhalen. Dutch Ik maak van deze gelegenheid gebruik deze doelstelling bij de Voorzitter in herinnering te roepen. Wel met de beperkingen die ik hierboven al heb beschreven, Mrs McAvan, maar de oudste monumenten zijn ouder dan de eerste obelisken die de Egyptenaren oprichtten.

Platonische anamnese is het ophalen in de herinnering van de vormen uit de wereld waar de ziel voor de geboorte heeft de mooiste meubelen zwolle. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, wat betekent herinnering in het engels.

Vertalen nederlans engels

Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels. Was het vertalen van teksten vroeger vooral voorbehouden voor tolken en professionele vertalen, die hiervoor vaak langdurige studies achter de rug hadden, waarin ze vooral heel veel woorden uit hun hoofd moesten leren.

However, as this paragraph is merely a ' recollection ' of a previously held position we are able to support the report. Zeker als de kwaliteit van de vertalingen nog verder toeneemt, zal dit de taalbarrière tussen groepen mensen kunnen slechten en communicatie en begrip tussen hen bevorderen.

Een samenleving ontleent een deel van haar identiteit aan haar monumenten. Tot dusver zijn de beste resultaten nog bereikt bij het vertalen van het geschreven woord. Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek.

Goed om te weten:

Comments

  1. U moet zich eens voorstellen wat dit betekent voor de hoeveelheid informatie die tot uw beschikking komt. De term werd het eerst geopperd in door de Franse auteur Émile Boirac in zijn boek over de toekomst van de psychische wetenschappen L'Avenir des Sciences Psychiques.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |