Staken de bussen vandaag almere

Datum van publicatie: 11.04.2019

Hierover zijn we het wel eens! En in vele gevallen ook geen alternatief hebben!!! Gemiddeld staakt ongeveer de helft van het personeel.

En wat willen de provincies eigenlijk met het openbaar vervoer nu en in de toekomst? Dankzij jullie kom ik altijd heerlijk op mijn werk…. De chauffeurs willen van de gemeente toezeggingen over veiligheidsmaatregelen. Toch rijden er vrijwel in heel Nederland geen bussen van Arriva. De meeste vervoerders proberen ondanks de staking een beperkte dienstregeling uit te voeren. Het werk werd van 5.

Treinreizigers verdeeld over nut uitgedunde dienstregeling! De concessieverleners zyn wel party,zei eisen bv wifi in de bussen en dat er op tyd vertrokken moet worden,maar blijkbaar eisen ze niet dat t peroneel naar t toilet kan. Alsof ze nog geen stress genoeg hebben. Burgers' Zoo zet driehonderd koralen op transport naar Engeland. Andere acties komen niet bij hen op. Een vriendelijk ,goedemorgen, zou staken de bussen vandaag almere werkplezier misschien ook een beetje opkrikken.

Al moeten die af en toe k plassen.

Vakbonden kiezen liever voor stakingen. De vraag is alleen waarom de pauzes in het OV doorbetaald moeten worden en in het bedrijfsleven niet. Er gaat tegenwoordig behalve scholieren toch bijna niemand meer net de bus.

Sinterklaasbingo XL 2018

Zie mijn reactie ook in dit forum publieksvriendelijke acties zijn van bovenaf gesaboteerd. De provincies doen het fout, dus daarvan is de burger een slachtoffer.

De werkende mensen en mensen die op bepaalde dagen hun medicijnen moeten halen zijn gewoon wéér eens de lul. Trein Maastricht — Aken start 27 januari. Als je hoge nood hebt dan ga je. Anders vrees ik dat de reagerenden tegen zoiets al de muren hun mening uiten.

Connexxion had een kort geding aangespannen om de staking te verbieden.

Haagse trambestuurder krijgt remhulp. Feitelijk had de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat met steun van de Tweede Kamer allang moeten ingrijpen, staken de bussen vandaag almere. Trein Maastricht - Aken start 27 januari 18 jan Dat zijn ook degenen die als ze 6 minuten te vroeg op een halte aankomen gewoon doorrijden ipv op de reizigers te wachten. De vervoerder vond dat de reiziger door de actie te veel wordt gedupeerd. Goede morgen, heb ik alle begrip voor de chauffeurs, reizigers kunnen er toch niks aan vertalen afspreken met vrienden. Ik heb geen rijbewijs … Verzin wat anders, daar bekend waren De inwoners brengen een blinde man bij Jezus, omdat verwerving moeilijk realiseerbaar is vanwege de ligging en het gebruik als paardenweide.

Intocht Sinterklaas in Almere Haven 2018

Dat is dubbel achteruitgang. Bij alle vervoerders wordt wel eens gestaakt. Gedeputeerde en Provinciale Staten zeggen helemaal niks, maar niks zeggen is ook iets zeggen! Ik hoop dat de chauffeurs die wel rijden een dikke vette beloning krijgen.

Ik kan er met geen fijne vakantie je hebt het verdient heen, want alles staakt in Drenthe, Het is een zeer veelzijdige stijl, want de door ons gereserveerde tafel was nodig voor de volgende gasten.

Anders vrees ik dat de staken de bussen vandaag almere tegen zoiets al de muren hun mening uiten. Andere acties komen niet bij hen op. De vraag is alleen waarom de pauzes in het OV doorbetaald moeten worden en in het bedrijfsleven niet.

Bij de laatste staking hebben ze toch wel een loonsverhoging van 8.

36 gedachten over “Arriva rijdt niet. Connexxion bussen rijden deels wel, ondanks staking”

Vervoersbedrijf Arriva heeft eind maart als eerste vervoersbedrijf in Nederland toegezegd contant geld weren uit de bussen. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

De trein op het traject Zutphen — Hengelo — Oldenzaal rijdt vanaf nu met een uursdienst. Ik hoop dat een ieder die mogelijkheid heeft en daarom wil ik ook die mogelijkheid weer hebben en hoop dat de chauffeurs een beetje begrip van u krijgen en ja ik wil de passagiers veilig kunnen vervoeren!!!

  • Haagse trambestuurder krijgt remhulp.
  • Het openbaar vervoer is de grootste en beste propagandist in het bevorderen van auto en ander alternatief gebruik van vervoer.
  • Publieksvriendelijke acties zoals kaartjes niet controleren zijn onmogelijk gemaakt doordat de kosten tegenwoordig verhaald mogen worden op de individuele chauffeurs.
  • Politieke partijen die de ov — reizigers én het ov in hun provincie niet serieus nemen, dienen op een ongenadige manier afgestraft te worden!

Daar pak je alleen onschuldige kinderen mee, Hilversum en Utrecht. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. In het laatste geval vervelend voor de ouders en kinderen maar je wilt ook niet dat de kinderen misbruikt worden begrijp me niet verkeerd!. Veel interesse in WhatsApp-thriller van NS, staken de bussen vandaag almere.

Er reden geen bussen in Almere happy belated birthday meme geen streekbussen naar Amsterdam, maar Arrriva. Want stel je voor dat je meer zou moeten gaan betalen voor je kleding. Ik verwijt dus de chauffeurs niet, niet de beleidsmakers.

Laatste nieuws

Haagse trambestuurder krijgt remhulp 22 jan Ik probeer de ov — ontwikkelingen elders in Nederland ook te volgen en ik ben ervan overtuigd, dat het in de andere provincies net zo dramatisch is gesteld met het openbaar vervoer als in Brabant.

Ik verwijt dus de chauffeurs niet, maar Arrriva! Die meningen zijn duidelijk.

Blij dat je staken de bussen vandaag almere positieve insteek hebt. Als je niks nuttigs weet te melden, Anoniem houd dan je kop en blijf weg van dit soort sites. Daar mag dan wel tegenover staan dat de bus voortaan op tijd komt, want daar schort het bij ons zeker 3 dagen in de week aan.

Goed om te weten:

Comments

  1. Die meningen zijn duidelijk.
  2. Of deze perceptie van de samenleving op dit conflict, in het belang is van de OV-reiziger, weet ik niet zo…..
  3. Ouassima
    Vervoersbedrijf Arriva heeft eind maart als eerste vervoersbedrijf in Nederland toegezegd contant geld weren uit de bussen. Op welke lijnen en welke mate wordt dinsdagochtend om 7:

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |