Ondanks negatieve bloedtest toch zwanger

Datum van publicatie: 24.02.2019

Nog even afwachten dus maar persoonlijk zou ik uitgaan van niet. Zwanger zou nu niet goed zijn maar wel een mirakel aangezien de kans maar zeer zeer klein ging zijn. Maar ik had het verwacht.

Ik vol zenuwen dokter woensdag gebeld ja hoor hcg 16 pfff ik had zoiets van oké hoe kan dit bloeden is dinsdag avond ook in 1 x gestopt. Maar ik heb geen verklaring hoe mijn negatieve bloedtest een paar dagen later een positieve urinetest wordt. Ze zei dat mijn ongesteldheid met behulp van de medicijnen over een dag of 10 zou moeten beginnen. Alles over complicaties tijdens de bevalling.

Phaedra Wij hopen ook natuurlijk dat dit eindelijk prijs is Groeikalender Hoe oud is je kind?

Geniet er elke dag van Kaetje! Nu ik denk ik natuurlijk terug aan mijn ervaring in want toen was ik ook al liedje bejaarden paul de leeuw overtijd en testte ik gewoon negatief.

Ik vind dit heel vervelend want zit echt niet lekker in mijn vel nu, ik wil gewoon graag weten of ik nu zwanger ben en zoniet wat er dan mis is met me, een schijnzwangerschap waar Nic het over had. Dit is een oud topic, ondanks negatieve bloedtest toch zwanger. Wat lief van je?

Achteraf ben ik ook heel blij dat het goed is verlopen. Dat heeft mijn dokter inderdaad gezegd, daarom wacht ik in "spanning" mijn cyclus af.

VIVA nieuwsbrief

Je lichaam kan je behoorlijk foppen. Ik ga zondag nogmaals testen, dan ben ik 6 dagen overtijd. Ik denk ook dat je beter even kunt stoppen met de pil. Home Zwanger negatieve bloedtest en toch zwanger Mijn hcg was niet 0, maar ook niet 6 waaruit zou blijken dat ik echt zwanger ben.

Ik heb altijd een regelmatige cyclus gehad. Je kan nou eenmaal geen hcg aanmaken als je niet zwanger bent.

  • Mocht het wel zo zijn is de timing wat minder maar mijn man en ik hebben het er al over gehad en we willen het zeker houden dus het is welkom.
  • Hopelijk komt je menstruatie snel met de medicatie en kan je weer verder.

Na 2 weken toch maar een bloedtest omdat de symptomen wel erg op zwangerschap leken en met dik 2 weken over tijd er dan toch misschien een kans was dat ik zwanger was. Bloedafname negatief, toch zwanger. Daar komen ze namelijk door en zou je hcg te meten moeten zijn. Het heeft 7,5 week geduurd voor ik mijn 1e pilloze ongesteldheid kreeg en met de pil een cyclus dacht ik rond de 32 dagen maar dat verschilde ook nog ondanks negatieve bloedtest toch zwanger eens, soms paar dagen eerder namelijk dus rond de 28 dagen, ondanks negatieve bloedtest toch zwanger.

Dank je wel aaquamarine.

Over Brabbels

Ik heb vervolgens op 27 februari en vandaag op 2 maart weer een test gedaan en weer negatief. Bericht door wendyben » do jul 10, Ik ga leuke dingen verzinnen. Zij heeft medecijnen gegeven om mijn ongesteldheid "op te wekken" zodat ik met Clomid kan beginnen.

Nu zaterdag 2 dagen voor mijn NOD heb ik een testje netflix eerste maand gratis en die bleek negatief Het kan ook zomaar zijn dat je een maand overslaat van je cyclus heb ik zelf wel eens meegemaakt.

Bericht door wendyben wo jul 09, 8:! Dus donderdag dacht ondanks negatieve bloedtest toch zwanger laat ik een clearblue test doen die zeg dan wel niet zwanger daar ging ik vanuit en jawel hij zeg 1 tot 2 weken zwanger nog meer onzekerheid ik gynaecoloog gebeld en gezegd van bij eerst is me hcg 6 nu 16 en clearblue test geef 1 tot 2 weken schepen in een storm schilderij frans hals museum aan dus moest naar het zkh komen daar nog een x hcg geprikt en die was 17 dus niet tot nauwelijks gestegen hoe kan dit.

Maar ben nu dus 3 weken overtijd. Hierbij mijn verhaal, Ik heb een zoontje van 5 jaar bij hem heb ik nooit last gehad van zwangerschapskwaaltjes en werd gewoon ongesteld en heb nooit een positieve zwangerschapstest gehad. Het kan veel kanten op maar idd wat de andere vrouwen al schrijven de ha kan je zekerheid bieden, ondanks negatieve bloedtest toch zwanger.

Hopelijk kunnen jullie me wat helpen! Naderhand herstelt zich dat niet vanzelf. Ik weet dat ik mezelf niet gek moet maken maar na 2 jaar wordt dat er niet makkeljker op.

Nu zaterdag 2 dagen voor mijn NOD heb ik een testje gedaan en die bleek negatief Ik vind het toch een beetje apart dat zodra ik met Clomid kan beginnen mijn nieuwe cyclus niet wil komen.

Met een negatieve urinetest en een bloedtest. Dat wist ik idd niet,is het niet erg om nu na 9 dagen al te stoppen. Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast. Wij willen ook ondanks negatieve bloedtest toch zwanger zwanger raken. To, in ieder geval niet eerder beginnen met clomidmdsn wanneer je een echte bloeding hebt. Volgens mij is een bloedtest hartstikke betrouwbaar. Mijn schoonzus gaf me net ook dit advies.

VIVA op social media

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Morgen weet ik mijn resultaat. Hopelijk heb ik een positieve test in handen, maar vrees ervoor

Dat zou nu bijna 3 weken geleden moeten zijn geweest? En ja ik bleek te ovuleren. Ben benieuwd op hoeveel mijn hcg waarde staat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jullie nog veel succes met zwanger worden! Misschien was er iets maar is het afgestorven?

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |