Auto van der heijden geffen

Datum van publicatie: 12.04.2019

Annemarie van Geloven bhic zei op 13 maart om Helaas trof hem een ernstige ziekte en stierf hij in september , 73 jaar oud.

Ik had een weekloon van 90 gulden en dat best goed voor die tijd. Toon was een echte vakman en ik leerde er veel. Als Toontje vroeg wat zijn de kosten Toon, dan zei Toon dat is service. Op die motor reed Toon door het dorp en de kinderen mochten voor twee cent een ritje bij hem achterop maken.

Ik heb een keer toen hij wijdbeens over de smeerput aan een auto aan het sleutelen was zijn gespannen achternaad van zijn broek wat losgesneden zodat hij ineens in zijn lange witte onderbroek stond.

Daar werd alles afgeladen zodat de Firma van den Elzen toch hun markt konden draaien, auto van der heijden geffen. Ik heb er ook leuke herinneringen aan? Toon was een zoon van Jan Groos en Anna Hermans. Maarja kwamen ven de hei dus telden niet mee in die tijd, dus verhalen uit boeken zijn niet de reflectie van de waarheid maar een veredeling van vooringenomen geffenaren die pakten wat ze pakken konden.

We vinden wel dat Ruud in deze zaak als eerste zou moeten reageren. Wachtwoord vergeten Uw e-mailadres Verstuur wachtwoord.

Die auto werd op een keer uit het verkeer genomen. Ik bracht dan meestal wel geld mee terug omdat ik vaak mensen thuis trof of later weer langs ging.

Serge uit Helvoirt

Toon Groos en zijn garage. Iedere beoordeling van M. Het werd later wel weer goed gemaakt met een frietje of zo. Autobedrijf Review geeft direct antwoord op al deze vragen. Hij kon gaan werken bij motorhandel Van der Heijden in Den Bosch.

Hij kon gaan werken bij motorhandel Van der Heijden in Den Bosch. Bij wie moet u dan zijn. In de spuitcabine stond een hoge oliekachel met auto van der heijden geffen een gietijzeren pan. Op die motor reed Toon door het dorp en de kinderen mochten voor twee cent een ritje bij hem achterop maken. Het was er gezellig werken met hem.

Robert uit Zwartewaal

Marilou Nillesen bhic zei op 4 maart om Hierboven treft u informatie over M. Ook kunt op Autobedrijf Review beoordelingen op basis van tevredenheid terugvinden van alle universele autobedrijven en merkdealers van heel Nederland. Je moest hem een beetje kennen.

We kwamen eigenlijk nooit bij elkaar binnen, maar we spraken elkaar vrijwel dagelijks. Deel dit verhaal op: U kunt bovendien middels een ranking aangeven hoe u vindt dat M.

Dus als je er nog meer in de pen hebt zitten; we plaatsen ze graag. Wij maakten lange dagen destijds!

De handelsgeest zat er al volop in. Jarenlang was Jo Spierings de buurman van de familie Groos: Is dat autobedrijf dan wel betrouwbaar? Die mocht niet naast de pastoor vervoerd worden en moest op zijplank gaan staan. Toon van den Elzen met zijn vrouw uit Vinkel gingen destijds met een Ford Customline naar de markt in Den Bosch met zaden.

  • Je moest hem een beetje kennen.
  • Ik wist dat toen niet eens en daar was je ook niet mee bezig.
  • Ook al was het maar van een paar jaar het gaf toch een goed gevoel.
  • Henk Buijks bhic zei op 21 februari om

Ik wist dat toen niet eens en daar was je ook niet mee bezig, auto van der heijden geffen. Toon deed de worst wel in de pan en zei dan auto van der heijden geffen uur later tegen mij dat ie wel warm zou zijn.

Ik leerde de kneepjes van het vak van Toon en al heel snel liet hij het sleutelen aan mij over en had er kennelijk ook vertrouwen in?

W van der Steen Draad zei op 20 februari om Hij keek soms even mee en gaf wat aanwijzingen maar liet het mij vooral ook zelf doen? Als Toontje vroeg wat zijn de kosten Toon, dan zei Toon dat is service. Alweer een bijzonder monument voor "ons pap". Misschien is het makkelijker mijn moeder eens te raadplegen hoe hij mijn opa die zwaar suikerpatint was in Oss mee heeft opgesloten.

Nieuwste aanbod

In de winter was het dan echt koud hadden wij het allebei niet gauw koud. Ik ontdekte dit recent omdat ik op pensioenen. Geef mij een andere som.

Hij heeft de dood van mijn opa op zijn geweten. Die mocht niet naast de pastoor vervoerd worden en moest op zijplank gaan staan. In de garage van Toon repareerden wij alles.

Goed om te weten:

Comments

  1. In het boek van Ruud Verhagen Zoiets de vergitte nie staat een heel ander verhaal. Ik houd zelf ontzettend van dit soort verhalen en hang daarom ook aan de lippen van de mensen die dit zo heerlijk kunnen vertellen.
  2. Soms en paar keer per dag naar Oss en soms ook nog naar Den Bosch. In werd het huis van Bertus van Schaijk aan de Dorpstraat 9 gekocht, waar Toon zijn autohandel en reparatiewerkplaats begon.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |