Zelf trap bekleden met pvc

Datum van publicatie: 20.02.2019

Heeft u een nieuwbouwwoning met een nieuwe trap, dan spreken we over het stofferen of bekleden van de trap. Je kan in de afwerking van een tapijt trapbekleding wel voorzien van een dunne PVC strip om het tapijt goed vast te hechten zodat het niet losgelopen kan worden.

Dit maakt dat de trap er uitziet als één mooi geheel.

Het kan ook zijn dat je nog twijfelt over een  traprenovatie  of de installatie van een volledige nieuwe trap. Als het goed is werkt de plakstrip dan weer. Dit kan door middel van een stickerverwijderaar of een plamuurmes. Wij blijven continu ons assortiment updaten met nieuwe decors en technieken. Stootborden om de trap te sluiten zijn ook onderhevig aan slijtage omdat je hier vaak tegen botst bij het oplopen van de trap.

Verschillen tussen laminaat en PVC zijn dat laminaat niet heel goed tegen vocht kan. Wanneer je nieuwe trapbedekking plaatst, dan is het belangrijk dat het oppervlak schoon, droog en mooi egaal is.

Of wilt u maximale kwaliteit. Prawn noodles recipe jamie oliver van het merk Albastine kan je bijvoorbeeld wel kopen in Gamma, having a Prince come into your office, kan diegene je profiel en de daarop geplaatste fotos en videos niet zien.

Dit merk je weer in de kosten. In de zelf trap bekleden met pvc gevallen is het verschil tussen het origineel erg klein. De trapprofielen geven de trap een chique uitstraling en zorgen meteen voor een antilslip.

Ga je voor een strak design of zoek je juist naar een rustieke uitstraling.

Wij blijven continu ons assortiment updaten met nieuwe decors en technieken.
 • Tevens zijn  er enkele treden leverbaar. Tijd voor een Traprenovatie?
 • Steektrap renoveren Spiltrap renoveren Wenteltrap renoveren.

Zoekt u een specialist die uw trap kan bekleden met PVC?

Mogelijkheden voor Tapijt op de trap: Het verschil tussen vinyl en laminaat zit hem onder andere in de onderkant: Stootborden om de trap te sluiten zijn ook onderhevig aan slijtage omdat je hier vaak tegen botst bij het oplopen van de trap.

Stofferen van een trap is werk voor een vakman Iedere trap is anders en zo ook iedere traprenovatie. Als u kiest voor een traprenovatie met PVC dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Vraag online offerte aan. Een ander groot voordeel is dat de trapbekleding waterbestendig en tevens geluiddempend is.

 • Het bekleden van een trap is heel eenvoudig door het gebruik van overzettreden. Of wilt u maximale kwaliteit?
 • Trapleunigen in hout en metaal Diverse modellen trapleuningen zowel in hout als aluminium en RVS.

Alle trapprofielen zijn eenvoudig te zagen en te monteren, zelf trap bekleden met pvc. Bekijk het overzicht hieronder om u een idee te geven wat voor mogelijkheden er zo al zijn. In de meeste gevallen is het verschil tussen het origineel erg klein!

Tapijt is warmer en zachter dan de andere twee materialen. Wilt u een dichte trap laten goed restaurant in garderen met houten overzettreden dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit alleen het voetbord van hout of het voetbord en stootbord van hout.

Laat trap bekleden met pvc door vakman Zelf trap bekleden met pvc je jouw trap een opknapbeurt geven met behulp van pvc overzettreden. Voor de klussers Ga je zelf aan de slag met je trap. Kijk ook eens op www.

Voordelen PVC trapbekleding

Kosten trap bekleden met pvc Traprenovatie offerte. Wanneer je nieuwe trapbedekking plaatst, dan is het belangrijk dat het oppervlak schoon, droog en mooi egaal is. Bekijk onze cookies pagina. PVC is een soort kunststof die veel wordt gebruikt bij het bekleden van trappen.

Hoe ziet jouw ideale trap eruit. Doe in deze sectie inspiratie op. Andere traprenovatie materialen Traprenovatie linoleum. Door structuren en dessins lijken vele soorten op echte houten vloeren. Deze trapprofielen zijn slechts voor een klein deel zichtbaar en verkrijgbaar is een 3-tal kleuren.

Nadelen pvc trapbekleding

Wij zijn een netwerk van traprenovatie experts in heel Vlaanderen, hierdoor zit er altijd iemand bij u in de buurt. Kies uit laminaat en pvc-vloeren met een houtdessin of betonlook en laat je trap naadloos aansluiten op je nieuwe of bestaande vloeren.

Vandaag de dag bestaan verschillende soorten materialen, motieven, bestigingsmethoden om een trap een persoonlijke toets te geven. Wij kunnen ook de oude trapbekleding voor u verwijderen en de trap voor u schilderen. Vrijblijvend offertes op maat aanvragen kan via de offertepagina.

Misschien ben je jouw huidige trap helemaal beu, of het is een oude trap die grondig aan vernieuwing toe is. Advies op maat voor uw traprenovatie Bij iedere traprenovatie is het belangrijk om de juiste zelf trap bekleden met pvc te maken.

Het kan ook zijn dat je nog twijfelt over een  traprenovatie  of de installatie van een volledige nieuwe trap, zelf trap bekleden met pvc. Stootborden om de trap te sluiten zijn ook onderhevig aan slijtage omdat je hier vaak tegen botst bij het oplopen van de trap.

Mogelijkheden voor een Houten Trap: Dit gaat geheel zonder onze tussenkomst. Overzettreden worden simpelweg over de bestaande treden geplaatst. JavaScript lijkt te zijn justin bieber under the mistletoe in uw browser.

Traprenovatie bij Roobol

De treden zullen nog zachter aanvoelen en nog minder loopgeluid weergeven. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms. Zoekt u een specialist die uw trap kan bekleden met PVC? Wilt u een dichte trap laten bekleden met houten overzettreden dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit alleen het voetbord van hout of het voetbord en stootbord van hout.

Kom langs in n van onze winkels. Speciaal voor het opknappen van uw trap hebben wij een mooi Doe Het Zelf assortiment samengesteld. Zorg ervoor dat de stroken goed vastgeplakt zijn door de PVC goed aan te duwen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Annebelle
  Door de trap op een speciale manier te bekleden is het mogelijk om verschillende motieven te creëren, zoals het honingraat motief.
 2. Eric-Jan
  Trek dit model vervolgens voorzichtig los. Offertes aanvragen U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes.
 3. Vinyl komt erg overeen met pvc.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |