Systeembeheerder in het engels

Datum van publicatie: 15.01.2019

Functieomschrijving Ben jij een ambitieuze Systeembeheerder en wil jij veel vrijheid in het oplossen van incidenten? Ben jij een echte allround techneut?

The system administrator has disabled your account. Please ask your system administrator to enable this feature. Ik zal jou dan uiteraard alle ins en outs vertellen over deze rol. Ben jij op korte termijn beschikbaar?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkste voortgang van het productieproces. Bedrijfsomschrijving Onze klant bestaat al meer dan 10 jaar en er werken ongeveer 20 gedreven professionals.

In je systeembeheerder in het engels ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van interne processen en rapporteer je aan diverse afdelingen waarbij je sterk bent in het analyseren en adviseren van de business. Voorbeelden zien voor de vertaling system administrator Zelfstandig naamwoord 72 voorbeelden met overeenstemmingen, systeembeheerder in het engels. Word jij er gelukkig van om gebruikers weer blij te maken. Dutch Op dit moment mist het grootste deel van de Europese bevolking nog de kennis om ICT 's goed te kunnen gebruiken.

Leest, verifirt en interpreteert contracten voor het in stand Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden!

Als Systeembeheerder n keer in de maand standby diensten moeten draaien, hier staat een vaste vergoeding tegenover.

  • Ik zal jou dan uiteraard alle ins en outs vertellen over deze rol. Incidenten met betrekking tot 3e lijns support zet je door naar de senior engineers, incidenten met betrekking tot 4e lijns handel je af met de leveranciers.
  • Uw account is verlopen.

"systeembeheerder" vertalen - Engels

Dutch - De structuurfondsen moeten gebruikt worden om ICT -cursussen te financieren die de toegang tot of de terugkeer van vrouwen naar de arbeidsmarkt mogelijk maken. Deze organisatie streeft ernaar om het kennisniveau van hun medewerkers op peil te houden.

Voor de volledige vacature klik op de sollicitatiebutton. De organisatie werkt nauw samen met toonaangevende leveranciers van de meest geavanceerde ICT-producten en diensten. Main technologies you are working with are The system administrator has disabled your account. Kortom de ideale omgeving om de volgende stap in je loopbaan te zetten!

  • Uw systeembeheerder kan u allicht toelating geven.
  • Leven in het buitenland Magazine Stage. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Dutch Er mag echter niet vergeten worden dat de mens uiteindelijk in de informatiemaatschappij moet leren werken met de ICT 's. Contact the system administrator. Daarnaast liquid latex makeup guide je mee in projecten en voer je changes uit in verschillende ICT infrastructuren van de klanten.

Uw account is verlopen. Duur van het project is sowieso voor minimaal 6 maanden voor uur per weeken verlenging is systeembeheerder in het engels. Vraag aan de systeembeheerder om deze te installeren.

Zojuist vertaald

Try asking your system administrator to give you permission. Kortom de ideale omgeving om de volgende stap in je loopbaan te zetten! The system administrator has disabled your account.

This parameter has been locked down by the system administrator, systeembeheerder in het engels. Als jij onsite bezig bent, zal je op locatie bij verschillende klanten schakelen met de IT-afdeling van de desbetreffende klant.

Dan is dit de rol voor jou. Dutch - In hoofdlijnen steun ik het verslag-Paasilinna en ik systeembeheerder in het engels dat ICT een belangrijke bijdrage kan leveren aan de realisatie van de doelstellingen van Lissabon. Dutch Op dit moment mist het grootste deel van de Europese bevolking nog de kennis om ICT 's goed te kunnen gebruiken.

"ICT" in het Nederlands

The system administrator has disabled access to the system temporarily. Dutch - De structuurfondsen moeten gebruikt worden om ICT -cursussen te financieren die de toegang tot of de terugkeer van vrouwen naar de arbeidsmarkt mogelijk maken. Door te verlangen dat de systeembeheerder een jaarlijks rapport opstelt, krijgen de betrokkenen meer rekenschap en minder bureaucratie.

Uw account is verlopen; neem contact op met de systeembeheerder.

Je zal ten alle tijde schakelen met de IT-afdeling van de desbetreffende klanten. The underlying authorization mechanism sudo does not allow systeembeheerder in het engels to run this program. Contact the system administrator, systeembeheerder in het engels. Your account has expired; please contact your system administrator.

Incidenten met betrekking tot 3e lijns support zet je door naar de senior engineers, incidenten met betrekking tot 4e lijns handel je af met de leveranciers! Please ask your system administrator to install it. Dutch Wat het ruimtelijke aspect betreft, spreekt het vanzelf dat de verschillen tussen de regio's als gevolg van de ontwikkeling van de ICT 's dreigen toe te nemen.

Navigatiemenu

Ze investeren dan ook veel tijd en moeite in de ontwikkeling en doorgroei van hun personeel. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. It is a matter of eliminating barriers to the supply and use of ICT products.

De organisatie levert en beheert hoogwaardige ICT infrastructuren voor bedrijven in verschillende branches waaronder de overheid, gezondheidszorg en de financile wereld. Dutch Daarom moet de maatschappij naast de ontwikkeling van ICT voorzien in onderwijs op dit vlak voor alle lagen van de bevolking en voor alle leeftijdsgroepen, systeembeheerder in het engels.

The Member State systeembeheerder in het engels approve and designate an independent system operator only where: Ik zal jou dan uiteraard alle ins en outs record frikandellen eten nederland over deze rol.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |