Mijn vriendin is ongewenst zwanger

Datum van publicatie: 11.04.2019

Artsen schrijven mifepriston voor om een zwangerschap af te breken als deze ongewenst of medisch niet verantwoord is, of als de baby in de baarmoeder is overleden. Ook als is het om de situatie van een andere kant te kunnen zien en het te delen zodat je een juiste beslissing kunt nemen. Ook kun je op eigen initiatief, zonder je ex- partner hulp vragen.

Kan me wel voorstellen dat het dubbel is om nu, nu je er klaar voor bent, aan terug te denken. De meeste vrouwen hebben pijn aan het einde van de ingreep. Ik ben 3 jaar ouder, mocht het gebeuren, heb ik sowieso steun genoeg.

Maar best ook, want ik was de enige die over mijn leven kon beslissen. Zelf zou ik er niet aan moeten denken om zwanger te worden; mijn vriend en ik willen zoals we er nu over denken überhaupt geen kinderen, maar het lijkt me wel pittig om het dan weg te moeten laten halen.

Mn moeder en haar schoonmoeder kunnen oppassen en ik natuurlijk ook.

Abortus mijn vriendin is ongewenst zwanger ik niet over mijn hart verkrijgen en ik wist dat ik hier gewoon voor wilde gaan. Sanne Marlijn - 19 apr. De dingen komen wanneer ze horen te komen en ik weet wat een buitenstaander ook zegt niets helpt van wat er in je eigen koppie zit maar zoals mijn vader altijd zei en Disney: Hij was woest toen hij hoorde dat ik abortusplannen had.

Anoniem - 22 sep.

In het kort Beschrijving Adviezen Behandeling Hoe gaat het verder? De zwangerschap uitdragen en je kind laten adopteren Afstand van je kind doen om deze door iemand anders op te laten voeden, is een hele grote stap.
  • Dat verdriet gun je niemand! Als vrouw heb ik trouwens zelf mijn portie 'aanbiedingen' gekregen want er zijn ook landen waar het omgekeerde gebeurt.
  • Ook het plaatsen heb ik daar gedaan.

Neem de tijd

Terug dicht bij haar voelde ik me al iets minder verscheurd, maar er lagen nog heel wat zware zaken op mijn lever. Suzanne - 20 apr. En tijd terug las ik in een artikel dat jij je kindje weg zou laten halen als het een handicap heeft.

De meeste vrouwen hebben pijn aan het einde van de ingreep. Ik denk dat het belangrijk is om dit taboe te doorbreken.

Een abortus is mogelijk tot 24 weken zwangerschap. Ik kan me er zelf niets bij voorstellen… Ik herken wel wat je schrijft. Toen het weer mooier weer werd, werd ik ook weer vrolijker en kreeg zelfs ook weer een nieuwe relatie!

Hoe kan ze nou expres zwanger zijn, mijn vriendin is ongewenst zwanger. Stel een vraag Log in Registreer. Ik zei dat ik moest huilen door de spanning en alles.

De relatie is over en mijn vriendin is ongewenst zwanger

Jessica - 22 apr. De relatie is over en mijn vriendin is ongewenst zwanger Halo , Ik zit met een groot probleem mijn relatie met mijn Chileense vriendin is over het loopt al een half jaar niet goed en ze woont bij mij 1 jaar we hadden besloten dat ze in december naar haar land teruggaat officieel is ze per half september illegaal in Nederland ik mats haar dan kan ze haar diploma Nederlands halen dan heeft ze er wat aan in Chile maar nu wil ze niet terug naar haar land Chile en heeft me al 4 x gechanteerd door haar van het leven te beroven met een grote mes.

Veel tranen, woede, hulpeloosheid, zielig doen en zelfs gedachten van zelfmoord.

Hopelijk mogen wr dan onze kinderwens verwezelijken. Zijn huidige vriendin is ook een vriendin van mij geworden. Soms is het nodig dat de zwangerschap in het ziekenhuis wordt begeleid. En luiers zijn al bij al ook niet zo duur, vooral als je bedenkt dat mijn vriendin is ongewenst zwanger wat kraamgeld, maar ik hoop wel dat mensen hier goed over nadenken, mijn vriendin is ongewenst zwanger.

Ik ben niet tegen abortus, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser meer. Een kind van iemand die ik verschrikkelijk haat en ik zou echt niet willen dat hij dan ook voor ons kind zou computer automatisch starten bios

Re: De relatie is over en mijn vriendin is ongewenst zwanger

En daar schaam ik me soms voor zeker de vorige keer dat een nicht van mij in een bepaalde situatie zat. Dat verdriet gun je niemand! Lina - 20 apr Heel dapper dat je dit zo deelt met ons.

Ik ben een paar keer door het oog van de naald gekropen maar werd de maand erop altijd ongesteld.

Ik ben twee jaar geleden al bij een psycholoog geweest maar dat had voor mijn gevoel niet geholpen. Ik ben zelf nu 17 jaar en moeder van een dochtertje van 10 maanden. Ik hoefde nu mijn vriendin is ongewenst zwanger geen keuze te maken, zou geluk vanzelf komen. Nu 11 jaar later ben ik mama van een prachtige zoon.

Die eerste dag had ik er nog niet veel last van tot dat hoge bloeddruk verlagen abrikozen een paar dagen het bloedverlies begon toen besefte ik pas goed w at ik had gedaan.

Hier ook medische problemen helaas. We wilden graag kinderen samen. Met rust in mijn hart, mijn lichaam dat al gedaan.

Ongewenst zwanger, wat zijn de mogelijkheden?

Ik voel me veel beter! Dit is wettelijk zo geregeld. Uit niets van de vraagstelling blijkt dat Semsagro twijfelt aan het vaderschap. Zij zijn aan de lopende band bezig met deze dingen en kunnen naar mijn idee beter advies geven dan een huisarts.

Marleen - 19 apr. Het contact was vanaf nu duidelijk wederzijds. Na 1 kindje mag ik ook nooit meer zwanger worden. Sterkte voor iedereen die met een ongewenste zwangerschap te maken heeft.

Goed om te weten:

Comments

  1. Maar nadien werden we juist hechter. Ik voel me niet goed genoeg en dat kwetst me elke keer weer.
  2. De fout ligt vermoedelijk bij beide kanten, voorzover er geen bedrog van de vrouw bij in het spel zit, wat ik hier toch sterk vermoed. Ook waren heel veel meiden wel eens bang geweest dat ze zwanger waren.
  3. Nogmaals, een mooi, open artikel!

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |