Ik vind je leuk gedicht sms

Datum van publicatie: 06.02.2019

Wat zit iedereen nou moeilijk te doen op zo'n site? Het heeft niks met sinterklaas te maken.

Als je een suprise moet maken met een gedicht dan kun je het goed gebruiken. Nou, ik vond de gedichten wel leuk hoor. Ik ben het wel mee eens dat het niet veel met Sinterklaas te maken heeft maar iemand heeft mij geschreven dat het gedicht al meer dan 80 jaar oud is en dat ze toen echt heel veel van dat speelgoed leuk vonden.

Leuke gedicht van sinterklaas alleen er moeten er wel wat meer bij komen want nu moet ik alles zelf schrijven. Dan denk ik aan 't konijntje, dat ik zag Als kind vóór Sint Niklaas achter het glas Van dure speelgoedwinkel.

Ik vind het zo wel een mooi gedicht.

Ik vind dit echt geen goed gedicht voor Sinterklaas. Het is een mooi gedicht, maar het heeft helemaal niks met sinterklaas te maken. Het trein berlijn oud en nieuw over een konijntje en niet ik vind je leuk gedicht sms sinterklaas.

Ik vind het wel een heel mooi gedicht maar, zoals iedereen al zegt het heeft niks met sinterklaas te maken. Dan denk ik aan 't konijntje, dat ik zag Als kind vr Sint Niklaas achter het glas Van dure speelgoedwinkel.

Ik vind het zo wel een mooi gedicht. Het is geen sinterklaasgedicht maar een konijnengedicht.
  • Leuk als dat zo is. In dit gedicht is het terug gaan naar toen heel mooi beschreven.
  • Ik vind het een goed gedicht. Ik vind het een super grappig idee en gebruik het voor de suprise bij een club!

SMS Gedichten

Nou, ik vond de gedichten wel leuk hoor. Dit heeft totaal niks met sinterklaas te maken! We weten nu wel dat het meer bij konijnen past dan bij sinterklaas. Het heeft niet veel met sinterklaas te maken, en te onregelmatig. Thuis heb 'k niet gepraat Over 't konijntje, maar 'k wou niet meer lopen, Omdat 'k dan huilde, aan die kant van de straat.

Een konijn heeft volgens mij niks te maken met sinterklaas of ben ik nou gek? Nu zou 'k me zo'n konijntje kunnen kopen, Maar ik word zelf al grijs.

Ik vindt het geen sinterklaasgedicht. Het heeft niet veel met sinterklaas te maken, nog niet. In dit gedicht is het terug gaan naar toen heel mooi beschreven.

Ik vind het een goed gedicht. Ik vind het een heel goed en mooi gedicht waar veel gevoel in zit. Ik ben het wel mee eens dat het niet veel met Sinterklaas te maken heeft maar iemand heeft mij geschreven dat het gedicht al meer dan 80 jaar oud is en dat ze toen echt heel veel van dat speelgoed leuk vonden, ik vind je leuk gedicht sms.

Welkom op 1001 Gedichten

Ik vind het een heel goed en mooi gedicht waar veel gevoel in zit. Dit heeft totaal niks met sinterklaas te maken! Een beetje kinderachtig maar ja maar leuk voor kinderen die nog in sinterklaas geloven.

Erg verrassend gedicht maar eigenlijk niet voor Sinterklaas. Verzin lekker zelf iets, geef geen commentaar als je zelf niet eens ik vind je leuk gedicht sms kan zijn.

Ik vind het een heel goed en mooi gedicht waar veel gevoel in zit. Heeft dat met sinterklaas te maken. Daarom vind ik het een heel goed gedicht voor de sinterklaastijd. In dit gedicht is het terug gaan naar toen heel mooi beschreven.

Categorieën:

Maar voor de rest vind ik hem wel humor. Ik vind dit een super site, maar Kinderen snappen deze woorden, denk ik, nog niet. Eens was het weg: In dit gedicht is het terug gaan naar toen heel mooi beschreven.

Zeg gewoon, maar op een wat andere manier, dus ik zou het niet als stinterklaas gedicht willen maar over konijnen of zoiets. Ik vind het een leuk gedicht over sinterklaas. Ik vind dit een mooi gedicht voor oudere mensen. Het heeft alleen niets met sinterklaas te maken, dat is echt een burger king amsterdam airport menu gedicht.

Een beetje kinderachtig maar ja maar leuk voor kinderen die nog in sinterklaas geloven. Dit gedicht moet afgekeurd worden, ik vind je leuk gedicht sms. Toch gaat het wel over sinterklaas, etc.

Pakjesavond

Heeft dat met sinterklaas te maken? Maar voor de rest vind ik hem wel humor. Raar, maar wel leuk ik geef een

Ik vind het wel mooi. Ik vindt het geen sinterklaasgedicht. Tja, want ik heb een sinterklaasgedicht nodig.

Goed om te weten:

Comments

  1. Thuis heb 'k niet gepraat Over 't konijntje, maar 'k wou niet meer lopen, Omdat 'k dan huilde, aan die kant van de straat. Ik weet het niet, maar ik zou het niet als sinterklaas- gedicht doen.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |