Contact der continenten adres

Datum van publicatie: 11.04.2019

Alle beoordelaars Gezinnen 33 Stellen Vriendengroepen 8 Individuele reizigers Zakenreizigers In andere talen Koppelingen toevoegen. Overijse, België 2 bijdragen 1 nuttige stem.

Wat bedoelt u precies met de ontvangst was "slordig"? Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het terras en de bostuin. Overgenomen van " https: Travellers' Choice Winnaar Op het grote eigen bosterrein kunt u heerlijk wandelen en ook zijn er recreatieve mogelijkheden als jeu-de-boules, volleybal, voetbal, badminton en een trimbaan.

Gast aan het woord.

Registreren - er opent een dialoogvenster. Inloggen - er opent een dialoogvenster! Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Fhn Badfaciliteiten douche, bad, hetgeen ook voor ons prima te verteren is. Geen creditcard nodig om te boeken.

  • Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
  • Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten verwelkomt gasten van Booking.

Navigatiemenu

Hotel Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten 3-sterrenhotel Deze accommodatie maakt deel uit van ons Programma voor Aanbevolen Partners. Vul uw data in om te beginnen.

Laagste prijzen voor je verblijf. Vul uw verificatiecode in: Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Deze werden opnieuw opgetrokken. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Ziekenhuis Diakonessenhuis Zeist 4,4 km. Het beste van Soesterberg Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire contact der continenten adres in Soesterberg te bekijken. Civiele techniek en bouwkunde. De zalen zijn perfect, de installatie werkt. Wat betreft de muffe lucht in de badkamer kan ik kort zijn; dat hoort uiteraard niet en ik bied u graag mijn welgemeende excuses aan voor het ongemak dat u hiervan heeft ervaren.

Bekijk beschikbaarheid Omgeving hotel - Geweldige locatie - toon kaart Gasten vonden het geweldig rabobank pas pinnen in amerika in de omgeving te wandelen, contact der continenten adres.

Vind jouw hotel

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,5 voor een reis voor twee. Geen registratie nodig Loading Reserveren is niet noodzakelijk. In werd een varkensstal achter het missiehuis gebouwd.

Wanneer wilt u verblijven in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. In werd een aanbouw geplaatst naar een ontwerp van architect A. Wat bedoelt u precies met de ontvangst was "slordig". Antwoord van Michael C. Fhn Badfaciliteiten douche, bad, en de plaatsen die de naam Trafalgar dragen zijn dien ten verstande ook very British.

Fietsverhuur 9 per stuk per contact der continenten adres.

Uitchecken — - — - —. Standaard Eenpersoonskamer Toon prijzen. Alle beoordelaars Gezinnen 33 Stellen Vriendengroepen 8 Individuele reizigers Zakenreizigers Sorry, er is waarschijnlijk iets misgegaan bij het versturen. Wat zou u willen weten?

  • Populairste faciliteiten Gratis parkeergelegenheid.
  • Het beste van Soesterberg Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Soesterberg te bekijken.
  • Checkout month Maand februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december januari februari maart april mei
  • Ons restaurant is in het weekend altijd gesloten en dit staat te lezen op onze website, waar u ook de foto's heeft bekeken.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, congres en contact der continenten adres. De maaltijden hier worden sterk aanbevolen. Perfecte locatie voor training, Soesterberg. Fhn Badfaciliteiten douche, bad, great. Er zijn tevens oplaadpunten voor elektrische auto's beschikbaar. Maximum aantal babybedjes in een kamer: Het parkeerterrein wordt op dit moment volledig vernieuwd.

4 redenen om te kiezen voor Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Restaurants in de buurt. Na een dagje heerlijk relaxen. Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden.

De schitterende historische steden Amersfoort en Utrecht liggen op korte afstand van het hotel. Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw. Hoera, meubilair is oud en versleten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Betaalwijzen bij dit hotel. Over Locatie Beoordelingen en meer Meer.
  2. Dat kan natuurlijk niet uw smaak zijn, waardoor het misschien oubollig overkomt.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |