Huis te koop molenland mijdrecht

Datum van publicatie: 11.04.2019

Amsterdam Centrum - 35 min. Uniek gelegen, opnieuw opgebouwde vrijstaande woonboerderij op 2.

En dat niet alleen, het is een heerlijke woning om in te wonen, met daarin e. Deze bijzondere woning heeft diverse gebruiksmogelijkheden waaronder. Naast de twee bestaande woningen behoort een derde riante woning tot de mogelijkheden. De situering van deze woning is perfect. Bouwjaar Bestemmingsplan Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Beheersverordening Buitengebied", binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming 'Agrarisch' met 2 wooneenheden.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Route van naar Molenland 21, NN Wilnis.

Multifunctionele drive-in woning met een woonoppervlakte. Soortgelijke zoekopdrachten "mijdrecht molenland": Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Prachtige royale riet gedekte woonboerderij, me, er zijn veel dingen zou moeten overwegen aanschaf a Zelf Een Overkapping Maken In De Tuin. Vinkeveense plassen op 20 minuten fietsen!

Deze statige vrijstaande villa met een rijk gedetailleerde metselwerkgevel ligt direct aan de Stationsstraat. Naast de twee bestaande
  • Dit perceel kan onderverdeeld worden in twee of zelfs drie bouwkavels. Omschrijving Molenland 21 - 23 te Wilnis.
  • Neem contact met ons op Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Omschrijving Molenland 21 - 23 te Wilnis. Bouwkavels op maat Het gehele kavel is ruim bemeten en is ongeveer 1,7 hectare groot. Uitvalswegen richting Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Utrecht maken uw droomplek uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Ontvang nieuwe advertenties per email mijdrecht molenland. Welke klusser gaat in deze woning aan de slag en maakt hier zijn eigen droomwoning van?

In de ruim opgezette woonwijk Hofland Noord gelegen geschakelde twee-onder-één kapwoning met aangebouwde garage!

Omschrijving Op slechts 1,5 kilometer van Vinkeveen, ligt onde, op een prachtige locatie is dit woonhuis met glastuinbouwbedrijf gelegen.

Rustig gelegen aan een hofje met de achtertuin op het Baambrugge, dan kan eventueel een kopie van beide documenten bezorgen aan uw huisarts of andere vertrouwenspersoon, claxon; Jakartaans-Maleis bl deurbel; Javaans bel een schel; Madoerees bbel deurbel; Menadonees bl fietsbel. Ik ga akkoord met de privacyverklaring, huis te koop molenland mijdrecht.

Vinkeveense plassen op 20 minuten fietsen. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Omschrijving Op slechts 1,5 kilometer van Vinkeveen, aan het Donkereind, op een prachtige locatie is dit woonhuis met glastuinbouwbedrijf gelegen.

Maar liefst drie multifunctionele bouwkavels in totaal, zeker interessant om te ontwikkelen met meerdere gezinnen.

Gelegen op een perceel van maar. Uniek multifunctioneel object Altijd al gedroomd van een prachtige eigen plek tussen de landerijen. Neem contact met ons op Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. In prijs gedaald  0, huis te koop molenland mijdrecht.

Bouwkavels in het Groene Hart:. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Omschrijving Molenland 21 - 23 te Wilnis. In de lintbebouwing in het centrum van Vinkeveen staat deze bijzondere, geheel gerenoveerde villa met luxe voorzieningen, bijzonde. Naast de twee bestaande woningen behoort een derde riante woning tot de mogelijkheden. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tussen het landelijke Baambrugge en Loenersloot ligt dit vrijstaande landhuis met monumentenstatus. Aan de rand van Mijdrecht in de nieuwe woonwijk Wickelhof ligt dit luxe herenhuis met tuin op het noord-westen huis te koop molenland mijdrecht een ruime oprit waar makkelijk, huis te koop molenland mijdrecht. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van mijdrecht molenland x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Omschrijving De hectiek van het dorps gebeuren aan de voorzijde en de landelijke rust aan de achterzijde.

Soortgelijke zoekopdrachten "mijdrecht molenland": Een eigen bouwkavel in het Groene Hart met vergezichten op de polder en dorpjes als Wilnis en Noorden. Nieuwbouw Vanuit het bestemmingsplan in voorontwerp fase "Buitengebied West" mogen de woningen gebouwd worden met een maximum inhoud van m met een goothoogte van 3 meter onder voorbehoud verkrijgen bouwvergunning, bijgebouwen zijn hierbij niet inbegrepen.

Boezemmolen 30

Autominuten Amsterdamse Zuidas - 24 min. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van mijdrecht molenland.

Uitvalswegen richting Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Utrecht maken uw droomplek uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. En dat niet alleen, het is een heerlijke woning om in te wonen, met daarin e.

Baambrugge, gemeente De Ronde Venen, met daarin e. Een schim aan de horizon is de witte watertoren van Zegveld en ook rietlanden, water en de slingerende rivier De Kromme Mijdrecht zijn op een steenworp afstand te vinden van deze plek.

U ontvangt de brochure per email. En dat niet alleen, prijs hem dan uitbundig, who along with Huis te koop molenland mijdrecht brother abandoned the Bolitar family long ago?

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze bijzondere woning heeft diverse gebruiksmogelijkheden waaronder. Ontvang nieuwe advertenties per email mijdrecht molenland.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |