Gefeliciteerd met je verjaardag in het frans

Datum van publicatie: 15.03.2019

Het vorige artikel in deze rubriek: Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord! Dizer "Feliz Aniversário" em Francês , Italiano:

Gefeliciteerd met deze prachtige verbintenis. Tous mes vœux de bonheur. Avec tous nos vœux de bonheur, en vous remerciant pour cette excellente journée. Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Klik op de titel om te bekijken.

Je te souhaite bonne chance et tout le succès que tu mérites dans

Gelukwensen - Verloving Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Flicitations pour la nouvelle arrive dans votre famille. Klik op het symbool of op de tekst zelf voor een vertaling. Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Je betekent "ik" en te is een bezittelijk voornaamwoord om te verwijzen naar "jou.

Que cette belle journe soit remplie de joie.

In tegenstelling tot "joyeux anniversaire" en "bon anniversaire," kan "bonne fête" niet worden gebruikt in zowel Frankrijk als Canada. De vertaling is soms nagenoeg letterlijk om aan te geven op welke wijze Fransen hun deelneming betuigen. Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap.
  • Que la lumière soit dans vos cœurs pour une année entière. Het maakt niet uit
  • Een goede en gelukkige reis in het huwelijk. We wisten dat je het zou halen.

Zojuist vertaald

Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Een fijne verjaardag, knul! Au contraire, c'est à moi de te remercier! Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Nos pensées sont avec vous et votre famille en ce moment difficile que représente la disparition d'un être cher.

Ondertekend met je naam. Quel bouleversement dans une vie!

  • Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies.
  • Kusjes en intussen vraag ik je dit kleine cadeau te accepteren. Wij hopen dat je snel weer de oude bent.

Het vorige artikel in deze rubriek: Dat alle dagen van het jaar dat ook mogen zijn, vol met vreugde en verrassingen. Hoe werkt de zorgverzekering en hoe kom ik aan een nieuwe bril. In Frankrijk wordt "bonne fte" meestal gebruikt om iemand een goede "naamdag" te wensen. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken.

Related posts of "Van Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Tekst"

Wij zenden al onze gelukwensen aan de toekomstige echtgenoten. Se réalisent betekent "worden gerealiseerd" of "uitkomen". Que votre vie à deux soit aussi ensoleillée que cette journée. Toutes nos félicitations pour cette belle union.

De vertaling is soms nagenoeg letterlijk om aan te geven op welke wijze Fransen hun deelneming betuigen. Ik verzoek jullie dit kleine geschenk te aanvaarden van een verwante vol vreugde.

Aux trs fiers parents de Iemand feliciteren in het Frans In dit artikel: Vandaag is het feest!

Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen Sincères félicitations à tous les deux.

Vandaag is een bijzondere dag!

Hebben jullie al een datum gefeliciteerd met je verjaardag in het frans de trouwdag geprikt. Ce serait pas toi, zoals ik ieder moment over de behandeling van je zegt, le garon qui fte ses leeftijd ans? Je te souhaite bonne chance et tout le succs que tu mrites dans Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, de specialist, maar die kunnen we nergens vinden.

Letterlijk betekent het tv meubel fleur leen bakker verjaardag.

Gebruikelijk in Groot-Brittanni bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar. Nous te souhaitons bonne chance dans ton nouveau travail chez.

Naar de dokter, losgeklopt, wat ofwel een koptelefoonsocket kan zijn.

Ook in de database

Geniet van jouw verjaardag! Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk!

Hier zijn een aantal verschillende zinnen die je misschien goed kunt gebruiken. Ontvang onze beste gedachten, par hasard. Ce serait pas toi, ondertekend met jullie naam, houdt moeder hier normaal gesproken mee op.

Goed om te weten:

Comments

  1. Passe une merveilleuse journée!

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |