Albert heijn valkeniersplein breda openingstijden

Datum van publicatie: 15.03.2019

Herhaal dit alles voor een andere vuilniszak. Bij verlies, diefstal, beschadiging of storing van de afvalpas belt u naar Albert Heijn Valkeniersplein January 3 at 9:

Kerstbomen Wat is het? Maak geen gat in de pas, hierdoor werkt de pas niet meer. Voor meer informatie gaat u naar de website. Deze keer met heerlijke Vietnamese Beef Pho, dat wordt smullen! Wilt u zich afmelden dan kan dat door alle afvalsoorten te deselecteren en op opslaan te klikken.

Dan kan je het papier en karton naar de daarvoor bestemde verzamelcontainer brengen of naar het milieustation. Klik op de kaart om de GPS locaties albert heijn valkeniersplein breda openingstijden activeren. Hartelijk dank aan het team en vooral onze teamleider Casper voor het opzetten van de actie. Beschik je niet over een container, of zit deze vol?

Big Bags die gekocht zijn bij een bouwmarkt worden niet meegenomen!

Of maak een afspraak om het op te laten halen via het grofvuilformulier of bel naar 14

Albert Heijn Breda

Het is de foto van het nieuws: Voor meer informatie en het aanvragen van uw pas kan op www. Afvalkalender voor de binnenstad. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Hieronder staat een lijst met de dichtsbijzijnde inzamelpunten in de buurt van uw postcode.

Geen ophaalgegevens gevonden voor.

  • U kunt de container open maken door het handvat omhoog te doen Leg uw afvalzak in de opening en sluit de klep.
  • Weet jij wie hem echt verdient? Textiel Wat is het?

Motorolie Waar kan het heen? Elektronisch Afval Wat is het. Woont u in de binnenstad van Breda. Daaraan kunnen derden geen rechten ontlenen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Gerelateerde artikelen

Glas Wat is het? Wel zo makkelijk voor u en voor ons! Opnieuw zoeken Plasticverpakkingen en Papier en karton wordt ingezameld via de papiercontainer.

Gebruikt frituurvet en -olie uit bijvoorbeeld de frituurpan. Opnieuw zoeken Plasticverpakkingen en Albert Heijn Valkeniersplein January 12 at 9: De container gaat niet meer open en de volgende gebruiker kan geen afval kwijt. Wij geven drie fantastische kerstpakketten weg!

Albert Heijn aanbiedingen in Breda en andere getoonde folders

De Big Bag kost 65,- euro. Afvalpas Wat is het? Breng het naar het milieustation of koop een Big Bag bij het milieustation. Iedere dag gedurende openingstijden.

  • De afvalpas wordt geblokkeerd.
  • U kunt de container met uw afvalpas zo vaak openen als nodig is.
  • Plastic en drankenkartons gft restafval papier Afvalpas Grofvuil textiel Glas KCA vet kringloop Afvalstoffenheffing Metaal milieustraat snoeiafval Elektrische apparaten sloopafval Kleine Elektronische Apparaten luiers Ondergrondse container kerstbomen Plasticverpakkingen en drankenkartons Wat is het?
  • Nu exclusief bij Albert Heijn Valkeniersplein:

Opnieuw zoeken Plasticverpakkingen en Dan kan je het papier en karton naar de daarvoor bestemde verzamelcontainer brengen of naar het milieustation?

Voor meer informatie en het aanvragen van uw pas kan op www. Ondergrondse restcontainer enkel voor restafval? De Big Bag kost 65,- euro. Afvalwijzer is een product van AddComm Direct B, albert heijn valkeniersplein breda openingstijden.

Neem uw afval dan mee terug of breng het naar de 2e ondergrondse container in uw buurt.

Albert Heijn

December 25, at Wat is het niet? U ontvangt altijd eerst een link via e-mail waarmee u de aanmelding of wijziging moet bevestigen. De informatie over de inzameltijden bij u in de buurt vindt u hier.

Heeft u al eerder notificaties ingesteld dan kunt u deze wijzigen. Vul uw e-mailadres in en kies een afvalsoort om notificaties te ontvangen. Milieustation Slingerweg is op zondag open van Waar kan het heen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |