Wat te doen in omgeving alicante spanje

Datum van publicatie: 14.03.2019

Tot slot zijn Plaza Claustro en Plaza de Santisima Faz leuke pleintjes voor een hapje en een drankje. In dit museum in het hart van de oude stad kun je een prachtige Spaanse kunstcollectie bewonderen met beroemde werken van onder andere Picasso en Salvador Dalí. Natuurlijk kan je genieten van de zon, de goudgele stranden  en blauwe Middellandse Zee.

Voor de liefhebbers is er opera, concerten en dans voorstellingen. Ontdek de verschillende boottochten  Een van de coolste manieren om de kust van de Costa Blanca te ontdekken is per boot. Tags invoeren Torrevieja Habaneras La Mata. Zo vlakbij Middellandse zee kan je natuurlijk ook aan watersport doen. Het is ook in open lucht. Het park ligt een eindje buiten het centrum en hoewel ik zelf helaas geen tijd meer had om het park te bezoeken, zag het er vanuit de bus erg aantrekkelijk uit.

Dus de locatie is sedert gewijzigd. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Best beoordeeld Bezienswaardigheden of touroperators met de hoogste waarderingen, op basis van reizigersbeoordelingen. Houd je van meer luxe.

Ook voor kinderen is het leuk omdat er in de zomer een kermis staat Flameco avond Wil je genieten van het Flamenco dan je naar een paarden en Flamenco show gaan in Torrevieja.

Ook voor kinderen is het leuk omdat er in de zomer een kermis staat Flameco avond Wil je genieten van het Flamenco dan je naar een paarden en Flamenco show gaan in Torrevieja. Er zijn er in ieder geval voor elk wat wils. Zelfs bekende Vlamingen houden ervan.

Ten eerste, Torrevieja is zeer populair bij toeristen van over gans Europa. Een leuke en spannende manier om te testen hoe goed je als gezin kunt samenwerken. Casco antiguo de altea Altea. Verhuur van uitrusting Gewoon een fijn terras op een fijn pleintje en uiteraard met fijne tapas Calle San Pascual 3.

Het bevindt zich achter Torrevieja stad richting binnenland. Voor de liefhebbers is er opera, concerten en dans voorstellingen.

  • Dus je vindt er van alles wat.
  • Mogelijk gemaakt door Weather Underground.

Tapa route Tweemaal per jaar wordt in Torrevieja een tapa route  of Ruta wat te doen in omgeving alicante spanje la tapa georganiseerd door de bars veiligheid op het werk horeca de restaurants. Penyal d'Ifac is een natuurpark gelegen in Calpe in de regio Valencia. We sommen even op: De omgeving rond Torrevieja is een halve dagtrip zeker waard.

Maar de meeste toeristen gaan ook graag winkelen in de shoppingscentra. Waar je dan langs de boulevard de jachten kan bekijken.

Auditorium Van Torevieja

Dus je vindt er van alles wat. Het is een mooi open lucht shoppingcenter op drie verdiepingen. Er zijn talloze paardrijmogelijkheden in Spanje voor alle niveaus. Wat te doen aan Orihuela Costa.

Torrevieja waterparken Markten De belangrijkste markt is de straatmarkt op vrijdag. Daar zijn de meest gekende zijn La Zenia en  Cabo Roig. Tapa route Tweemaal per jaar wordt in Torrevieja een tapa route  of Ruta de la tapa georganiseerd door de bars en de restaurants.

Tabarca Ietsje verder rijden Je kan natuurlijk in de directe omgeving van Torrevieja blijven maar een eindje verder gaan is heel gemakkelijk. Bezienswaardigheden en monumenten. ValleienHistorische locaties. Cabo San Antonio Javea.

1. De Algar Watervallen

Maar het aanbod aan activiteiten is ook uitgebreid. Een eindje verder rij je midden in kilometers citrus boomgaarden. Deze oude volkswijk bestaat uit een doolhof van smalle straatjes en trappetjes.

Recreatie en spellen Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Ben je uitgekeken in Alicante. Dagtrip naar Guadalest vanuit Benidorm of Albir. Het Rio Safari park is de beste omgeving voor een dagje uit. Als watersport fan kan je er alles huren. Er staan immers meer dan kramen. Wil je hierover meer lezen dan kan je dit op het eiland Tabarca.

1. Dwalen door de charmante volkswijk

Voor hen is de haven van Torrevieja één van de belangrijkste. Het maakt het voor de spelers zeer leuk. Meevaren met een vissersboot.

Een van de coolste manieren om de kust van de Costa Blanca te ontdekken is per boot.

Deze oude volkswijk bestaat uit een doolhof van smalle straatjes en trappetjes. Na afloop telt de ober je cocktailprikkers om te weten hoeveel je af moet rekenen  Rambla Mndez Nez Dan kan je nog meer gaan markten in de omgeving.

Door het open gezichtsveld kunnen ouders in alle rust ontspannen, terwijl de kinderen zich vermaken in het water.

Goed om te weten:

Comments

  1. Onderweg kom je langs verschillende plaatsjes als Benidorm, Altea en Calpe. Alicante ligt pal aan zee, dus je kunt je stedentrip uitstekend combineren met een dagje strand.
  2. Aqualandia Waterpark, Benidorm Met maar liefst 15 waterattracties, Europa's hoogste waterglijbaan en Europa's hoogste capsule waterglijbaan biedt Aqualandia een leuke dag uit voor het hele gezin.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |