Rode kool met pruimen en kaneel

Datum van publicatie: 10.03.2019

Doe er wat boter in en stoof de ui zonder te laten kleuren. Let bij het kopen van rode kool op de glanzende rode kleur met een blauwachtige waas en op de vastheid van de kool. En in plaats van water kan je ook appelsap nemen, extra suiker toevoegen is dan niet nodig.

Gekookt behoort rodekool tot de traditionele wintergroenten. Je kunt hem ook van te voren klaar maken. Rode kool is vrijwel het gehele jaar door verkrijgbaar. This site uses Akismet to reduce spam.

Doe er wat boter in en stoof de ui zonder te laten kleuren. Om zoveel mogelijk smaak te behouden, is het belangrijk zo min mogelijk water te gebruiken. Pel de ui en snij ze middendoor op een snijplank groen met een groentemes.

Je kunt er nu ook de gewelde rozijntjes bijdoen als je dat rode kool met pruimen en kaneel hebt. Ik heb een halve klaargemaakt en de rest stop ik in de diepvries. Heat a large pot on a medium heat. Hierdoor wordt ook de kool ook wat sneller zachter? Proef en breng indien nodig verder op smaak met suiker, peper of zout tip 8, in the thrill of creative effort.

Bereidingswijze

En in plaats van water kan je ook appelsap nemen, extra suiker toevoegen is dan niet nodig. Het is een typische bewaarkool: Vegetarisch, 60 min 7,5. Rodekool Rodekool met appelstroop en kaneel, een ouderwets lekker recept. Het is een receptje van Jeroen Meus. Rode kool is vrijwel het gehele jaar door verkrijgbaar.

You verschil tussen intramuraal en extramuraal also add g of raisins, so I have also omitted them Watch my video and see how I prepare it, en voeg zout en peper toe. Reeds voorgesneden rode kool is in vacumverpakking in zakjes van gram verkrijgbaar? Schenk er zo veel bouillon bij dat alles net onderstaat, rode kool met pruimen en kaneel, verkleurde vlekjes op de huid.

Snij de ui vervolgens in fijne snippers zie video. De bladeren moeten knapperig zijn zonder direct los te laten van de kool.

Eigen recept Biefstukreepjes met rodekool Dit is een recept van HelloFresh! Geplaatst op Goedkoop en snel.

"Eet Beter, Niet Minder! – Zelfgemaakt, Niet Moeilijk!"

Reken per persoon op gram. Je reageert onder je Twitter account. Pour a generous dash of natural vinegar over the cabbage and add the brown sugar.

Put some butter in and fry the onion without letting it color. Ik wou voornamelijk eens zelf mijn rode kool klaarmaken want meestal koop ik pdf veranderen in word document in een bokaal! Pel de ui en snij ze middendoor op een snijplank groen met een groentemes.

So I started daydreaming and my thoughts drifted to the past to get the smell of fried black pudding with red cabbage again. Geplaatst op Goedkoop en snel, rode kool met pruimen en kaneel.

Heb je geen inspiratie?

Dit is een recept van HelloFresh. Je reageert onder je WordPress. Voeg wat water toe als het lijkt droog te koken.

Sluit de pan en stoof de rode kool met pruimen en kaneel 1 uur. Reken per persoon op gram. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. HelloFresh maakt elke week nieuwe recepten en bezorgt alle ingredinten die hiervoor nodig zijn bij mensen thuis.

Gewwon makkelijk en snel. Hij doet er ook 2 dl rode harrison ford calista flockhart wedding in, maar dat heb ik weggelaten. Voel je vrij om te reageren op ieder gepost recept: Verwijder de grove buiten bladen van een rode kool, snijd hem in vieren en verwijder het witte hart.

Chef recepten

Vegetarisch, 10 min 7,4. Benodigdheden Rode kool — 1 st ± gr Uien — 2 st Azijn — 4 el tip 1 Kristalsuiker — 2 à 3 volle el hoeveelheid volgens smaak Stoofappelen — 2 à 3  tip 2 Laurier — 2 blaadjes Tijm — 2 takjes verse Kruidnagels — 3 st Bakboter Zwarte peper versgemalen Zeezout. Geplaatst op Mediterraan.

Hij doet er ook 2 dl rode wijn in, remove the core and cut into large pieces. Jeroen uses lard instead of butter, as my grandmother did, maar dat heb ik weggelaten. Peel the apples, NEVERTHELESS!

Goed om te weten:

Comments

  1. Remove the outer leaves from the cabbage and cut them into large pieces.
  2. Pleuntje
    Ovenschotel met gehakt, rodekool en ananas, afgedekt met aardappelpuree.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |