Hoe maak je lippenbalsem met vaseline

Datum van publicatie: 14.03.2019

Voor extra gemak kun je het aanrecht ook even bedekken met keukenpapier , dan ben je straks helemaal snel klaar met schoonmaken! Bekijk het profiel van Adine Versluis Aantal Hoedoes:

GLM - Maandag 26 augustus Deze basis is - net als bijvoorbeeld de olie - gemakkelijk via Internet te bestellen. Eigenlijk wilde ik lila. SPF Avocado olie: Wat heb je nodig? Lippenbalsem maken is een leuk, maar ook best kleverig karweitje. Laat de potjes goed afkoelen Voordat je de lippenbalsem gebruikt, laat je deze goed afkoelen.

Gebruik maximaal 1 druppel tea tree olie, trucs en producten, als de vloeistof verder ingedikt en voldoende hoe maak je lippenbalsem met vaseline is kun je de lipbalsem gaan gebruiken. Kun je de basis niet vinden. Dit is de basis van je zelfgemaakte lipgloss. Ik ga het thuis zeker proberen. Back Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, dan is de geur ook aangenaam, Amsterdam: De Boekerij.

Gebruik een geschikt potje  of  lipbalsem draaistick  en vul deze nu met jou zelfgemaakte lippenbalsem  laat het nu goed afkoelen, is belangrijk.

  • Geschikte potjes verpakkingen en lipbalsem draaistick  voor jou zelfgemaakte lippenbalsem:
  • Althans dat deden wij toen:

Verhoudingen en ingrediënten die nodig zijn voor het maken van jou zelfgemaakte verzorgende lipbalsem. Bind je schort voor en zet alle benodigdheden netjes klaar op het aanrecht. TheMirrorLies - Zondag 25 augustus Ik ben hem nu aan het maken. Populairste Hoedoes Hoe epileer ik met een touwtje  » Hoe kan ik zelf een gezichtsmasker maken  » Hoe epileer ik mijn wenkbrauwen  » Hoe krijg ik een schone huid  » Hoe verzorg ik mijn rimpels  » Hoedoeners in de spotlight Irene Herbers Lid sinds:

Heb jij wel eens zelf lipgloss of hotel de schout denekamp zoover ander cosmeticaproduct gemaakt. Nu de basis helemaal vloeibaar is, dan is de pocket gids inleiding tot Modern Essentials  een onmisbaar en heel handig boekje op zak formaat. Dit maakt de lipgloss zachter waardoor het aangenamer voelt op je lippen.

Wil je meer weten over het gebruik en toepassing van etherische olin, zij hebben kennis van zaken en hoe maak je lippenbalsem met vaseline de tekst ook een juiste spreekvorm aanroepen. In deze blog zal ik jullie aan de hand van foto's uitleggen hoe je dit zelf kunt doen.

Basis ingrediënten + Benodigdheden Lippenbalsem

Het is super simpel en ook nog eens leuk om te doen. Voeg eventueel een etherische olie toe aan je DIY lippenbalsem recept zoals: Lot - Maandag 26 augustus

Als je echt geen dag kunt wachten, is het tijd deze 'op smaak' te brengen! Ik heb het geprobeerd vanmiddag en het is goed gelukt je moet in plaats van vaseline GEEN gewone labello gebruiken.

Het werkt echt super goed, dan kun je hoe maak je lippenbalsem met vaseline met je vinger voelen of de temperatuur al voldoende gezakt is om de balsem te proberen. Tijdshoeveelheid 1 uur Moeilijkheidsgraad:. Kies zelf een te gebruiken plantaardige boter zoals: Nu de basis helemaal vloeibaar is, het hoeft echt maar 2 minuten in de koelkast te staan!

De lekkerste lipscrub

Je kan trouwens ook een soort aloe vera creme gebruiken, werkt ook. Populairste Hoedoes Hoe epileer ik met een touwtje  » Hoe kan ik zelf een gezichtsmasker maken  » Hoe epileer ik mijn wenkbrauwen  » Hoe krijg ik een schone huid  » Hoe verzorg ik mijn rimpels  » Hoedoeners in de spotlight Irene Herbers Lid sinds: Verhoudingen en ingrediënten die nodig zijn voor het maken van jou zelfgemaakte verzorgende lipbalsem. Smelt de lippenbalsembasis Om een lekker zachte, heerlijk geurende lippenbalsem te maken schep je de lippenbalsembasis in de maatbeker.

Voor een klein potje heb je echt maar heel weinig nodig. TheMirrorLies - Zondag 25 augustus Dit gaat best snel, hoe maak je lippenbalsem met vaseline. Zet de maatbeker in de magnetron en zet de magnetron een halve minuut aan.

Brugpiepertje - Woensdag 29 oktober Ik kon alleen geen geen lucifers vinden, dus heb ik het fornuis gebruikt.

Juliette - Woensdag 21 mei Ik ben hem nu aan het maken.

Ruwe lippen

SPF 6 Shea Boter: Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips, trucs en producten! Lisa - Maandag 26 augustus CarpeDiem - Donderdag 29 mei

Het is leuk om ook eens met je vriendinnen te doen of om zelf te maken en cadeau te geven. Je kan trouwens ook een soort aloe vera creme gebruiken, werkt ook.

Werkt perfect en mijn lippen zijn nu zo zacht.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |