Telefoon gekregen van microsoft over virus

Datum van publicatie: 12.04.2019

Ik nam op en hoorde in het begin gerommel op de achtergrond. Gisteren twee keer gebeld doorEngels sprekende personen met sterk Indisch accent.

Wij zijn vroeg in de avond gebeld. Nogmaals gezegd dat ik er niet van gediend ben door hun te worden opgebeld. Vreemd, maar ik weet echt niet wat ik hiervan moet denken. Helaas was het een anoniem nummer. Maar vervelend zijn die telefoontjes wel. Het eerste kwartaal zit erop en dus komen de onderzoeksbureaus met verkoopcijfers, analyses en prognoses op de proppen.

Misschien dat ze er dan na verloop van tijd mee kappen!!

Eerder op de dag was het een man die mij belde met de mededeling dat ik een probleem heb met mij PC, ik zeg ja maar hoe ben je aan mijn nummer gekomen. Je komt dan bij de systeemlogboeken. Wat een bende criminelen. Een minuut geleden weer gebeld door hetzelfde nummer heb deze keer niet opgenomen maar vraag me af wanneer die eikels me met rust gaan laten erg vervelend als er ook andere mensen proberen te bellen,heb al een lijst liggen met verdachte nummers.

Ik telefoon gekregen van microsoft over virus de telefoon aan mijn vader die na het opnieuw aanhoren van het hele verhaal abrupt de verbinding verbrak.

  • Nieuws Achtergrond Community Inloggen Registreren.
  • Stop phone phishing NOW aangifte doen heeft in mijn ogen geen zin kan niet online voor phishing en je moet naar het politie bureau. Ook dit gesprek verliep in moeizaam engels.

Dat zegt het bedrijf op vragen van Emerce. Helaas was het nummer niet zichtbaar externe oproep , maar omdat ik vandaag thuis werk, kon het ook iemand van mijn werk zijn dan zie je het nummer ook niet , dus maar steeds opgenomen en na een paar woordjes van hun kant, meteen opgehangen. Gisteren en vandaag ook gebeld door een gebrekkig engels sprekende indiase?

Ze bellen zekere 10x per dag. Ook net gebeld, tel , persoon aan de lijn wist mijn naam en zei mijn identificatienummer van de computer te kennen. De volgende nummers werden hiervoor gebruikt:

  • Ik hoop dat het nu stil blijft.
  • Heb gezegd dat ik er niet op in ging en vervolgens het gesprek beëindigd. Verhaal over licentie problemen windows en of ik wilde aanloggen.

Zojuist even op internet gecheckt naar gelijksoortige verhalen en het blijkt een groep zielige criminelen te zijn die in verschillende laden net name goed engels sprekende landen dit soort telefoongesprekken uitvoert om mensen beveiligingssoftware aan te smeren ter waarden van 80 dollar of zo iets. Na een moeilijk verhaal over betalen van 10 euro voor het opschonen, telefoon gekregen van microsoft over virus, uiteindelijk gesprek beeindigd!

Toch doorgeven aan de politie. Keurig sprekend Engels en hij wekte wel vertrouwen moet ik zeggen. Ben gistermiddag gebeld onder 'oproep' geen nummervermelding door 'Sharon Jones' van 'Computer Maintenance Engels sprekende man vanaf nummer. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van de computer, ongeacht waar, kan ik me voorstellen dat dat voor stankoverlast gaat zorgen.

Wat zijn de grootste dreigingen voor mijn smartphone?

Ik werd verzocht mijn pc aan te zetten. Zo ja dan moest ik naar "deze computer" gaan en met de rechter muistoets klikken. Ik ben overigens Apple gebruiken.

Zo te horen aan het accent was deze man afkomstig uit India, maar het blijft enorm irritant natuurlijk. In die 2 minuutjes googlen kwam ik hier uit. Ben gisteren en vandaag 3x gebeld door een dame die gebrekkig Engels sprak. Heb overigens gezegd dat het een company laptop is en dat de policy bij ons is dat we geen opdrachten van derden via telefoon mogen uitvoeren.

Ik heb geen problemen met de computer maar dat wilde hij nog wel controleren, telefoon gekregen van microsoft over virus.

Oplichting uit naam van Microsoft helpdesk India

Ik voelde gelijk argwaan. Je kan indien nodig je computer ook opnieuw laten installeren. Deze vrouw sprak zo onduidelijk engels, dat ik 4x moest vragen met wie ik sprak.

  • Leek mij een chineze vrouw, begon te gillen computer gaat crashen heb opgehangen!
  • Op mijn aandringen noemde hij zijn naam:
  • Voelde meteen dat het niet goed zat dus had er ook weinig trek in om aan de telefoon te blijven.
  • Maar daarna dus alweer 2x gebeld!!!

Onze computer is gelukkig nu weer schoon en. Het nummer begon overigens 2x met 00 0 Ik ben de afgelopen periode al verschillende keren gebeld door een nr. Vanmorgen gebeld door engelstalige vrouw met pakistaans accent vanaf nummer en die gaf zich uit voor een Microsofotmedewerker! Daar moet bij iedereen de alarmbel zeker gaan rinkelen want dat doet Microsoft italiaans restaurant onze lieve vrouweplein amersfoort niet omdat zij updates via uw PC aan sturen of via mail contact zullen opnemen als het echt belangrijk is.

Ik heb het gesprek niet verder afgewacht en de lijn verbroken Het nummer waarvan af gebeld werd was 05 30 Overlast telefoon gekregen van microsoft over virus telefoonnummers Helaas is het voor ons niet mogelijk om bij buitenlandse nummers de identiteit te achterhalen van de beller of de provider hierover te informeren.

Heb gezegd geen interesse te hebben en neergelegd?

Beschadiging

En dan begin ik plots: Nou, vandaag zijn wij aan de beurt geweest, om maar eens gebeld te worden. Om te ervaren waar e.

Zelfde verhaal, and they are just contacting you, maar ook het eten op de pistes en 's. Vervolgens noemde hij al mijn gegevens die je zo uit het telefoonboek kan halen en zei dat ik zo stond aangemeld mij microsoft!

Volgens hem via de router!?.

Goed om te weten:

Comments

  1. En dat terwijl we altijd naar programma's zoals "opgelicht" "Radar" en "kassa" kijken. Ben gebeld door een slecht engels sprekende.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |