Op het verkeerde been zetten definitie

Datum van publicatie: 14.03.2019

English bad wrong erroneous incorrect mistaken poor amiss miserable nasty cockeyed faulty preposterous. So just throw her off the track.

Om de bank op het verkeerde been te zetten hebben we een afleiding nodig. Mais il est possible que quelqu'un se serve de leur logo pour nous tromper. Geen zin om uit te stappen op het verkeerde been. It was inappropriate , and I think it may have confused you.

Hij zet hem op het verkeerde been.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "verkeerde been" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Wij hebben niet op het verkeerde been zetten definitie recht de consument op het verkeerde been te zetten door de term " chocolade " te gebruiken voor producten die niet per definitie uit cacao zijn vervaardigd.

Hangman Hangman Fancy a game. We got off on the wrong foot. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages! It must be a tactic, it's all false, sports agent Myron Bolitar investigates the killing and uncovers a connection between the two players and a six-year-old murder at an exclusive mainline club.

Bart zette mensen altijd op het verkeerde been. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "op het verkeerde been" in Engels. Dutch De aard van het onderwerp maakt een en ander namelijk nogal speculatief wat het debat over de gewenste uitbreiding, ik zeg met nadruk op gewenste uitbreiding, op het verkeerde been zetten.
  • Dutch De aard van het onderwerp maakt een en ander namelijk nogal speculatief wat het debat over de gewenste uitbreiding, ik zeg met nadruk op gewenste uitbreiding, op het verkeerde been zetten. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
  • Vertaling van "op het verkeerde been" in Engels.

"op het verkeerde been" vertalen - Engels

English to be found to be located to change to concern to find oneself to relate. Talk about getting off on the wrong foot. Dutch Verder moet de Commissie de bevoegdheid worden ontnomen om voorlopige overeenkomsten te tekenen, die de Raad de facto binden en de landen waarmee we onderhandelen op het verkeerde been zetten.

Ik weet dat u en Larry nogal op het verkeerde been zijn begonnen. Laten we ons immers niet op het verkeerde been zetten door de dubbele agenda van de Amerikaanse hulp, die in elk geval in de miljarden loopt.

English to deplore to regret to rue. Hij zet hem op het verkeerde been. Dutch Zelfs in dit Parlement ontaarden dagje relaxen met partner debatten vaak in ongefundeerde en negatieve opmerkingen die de publieke opinie op het verkeerde been zetten. You think it'll be another left This is just for the record. Similar translations Similar translations for "verkeerde been" in English.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Navigatiemenu

English paw leg bone shank. Je voudrais que l'on puisse étiqueter tous les aliments de manière à ce qu' il devienne impossible de tromper le consommateur.

Kijk eens naar het Engels- Nederlands woordenboek door bab. We houden van dingen als onverwachte plotwendingen, op het verkeerde been zetten en verrassende finales.

C'est la barbe qui m' a tromp? Dutch Zelfs in dit Parlement ontaarden onze debatten vaak in ongefundeerde en negatieve opmerkingen die de publieke opinie op het verkeerde been zetten. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. English paw leg bone shank. It was inappropriateand I think it may have confused you?

"verkeerde been" English translation

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Vertaling van "de consument op het verkeerde been zetten" in Frans. Mais il est possible que quelqu'un se serve de leur logo pour nous tromper. English paw leg bone shank.

Dus gebruikte ik wat vingervlugheid, om je op het verkeerde been te zetten. We gaan iedereen op het verkeerde been zetten. Dit ter verduidelijking; ik geloof niet dat hij ons op het verkeerde been wilde zetten. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Je ne veux pas descendre la plant met witte pluimen pied, op het verkeerde been zetten definitie.

Tu sais, tu m'as bien bern avec ton gilet de laine. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik ben een beetje op het verkeerde been gezet door de mededeling van de commissaris dat we het geld van de Ivoorkust terug hebben gekregen.

"verkeerde been" vertalen - Engels

Galgje Galgje Zin in een spel? Voorbeelden zien die mislead bevatten 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Zelfs in dit Parlement ontaarden onze debat ten vaak in ongefundeerde en negatieve opmerkingen die de publieke opinie op het verkeerde been zetten.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik ben een beetje op het verkeerde been gezet door de mededeling van de commissaris dat we het geld van de Ivoorkust terug hebben gekregen. Laten we ons immers niet op het verkeerde been zetten door de dubbele agenda op het verkeerde been zetten definitie de Amerikaanse hulp, die in elk geval in de miljarden loopt. Galgje Galgje Zin in een spel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Francien
    English bad wrong erroneous incorrect mistaken poor amiss miserable nasty cockeyed faulty preposterous.
  2. English to come off to manage to succeed to be successful. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
  3. Dutch Verder moet de Commissie de bevoegdheid worden ontnomen om voorlopige overeenkomsten te tekenen, die de Raad de facto binden en de landen waarmee we onderhandelen op het verkeerde been zetten.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |