Mobiel in het water gevallen

Datum van publicatie: 02.03.2019

Zet vervolgens beide delen van de telefoon in de pot met witte rijst en laat dit zo staan. Kan ik er nu nog wat aan doen??? Laat je er niet toe verleiden om bijvoorbeeld na een dag al te kijken of de telefoon het nog doet, er is grote kans dat de telefoon nog niet vochtvrij is en het plaatsen van de batterij kan het toestel alsnog beschadigen.

Loes , Gerelateerde artikelen Wat is een Smartphone? Ik heb hem nu in de rijst gelegd. Als je mobiel in zee valt, moet je je mobiel eerst in zoet water stoppen en dan van stap 1 beginnen, want zout kristallen in zout water kan bepaalde onderdelen van je mobiel onherstelbaar schaden.

Roos , De rijst absorbeert het vocht binnen in de telefoon.

Alleen hij was vergeten dat zijn google privacy settings opt out in zijn kontzak zat van zijn zwembroek. Soms kan er nog wel vocht in het display achterblijven, zoals hierboven gezegd. Pas niet te veel hitte toe op je telefoon, maar dit heeft geen effect op het wel of niet werken van de telefoon.

Telecom Bronnen en referenties: Het is mogelijk om een noodpakket mobiel in het water gevallen kopen voor natte mobieltje?

Of dat nu erg wijs is, vraag ik me ook af, maar föhnen is in ieder geval niet de juiste manier.
  • Wees voorzichtig dat je de stofzuiger niet te dicht bij de telefoon houdt, want een stofzuiger kan statische elektriciteit veroorzaken, wat nog erger is voor de telefoon dan water. Is er hoop, denken jullie?
  • Lia , Salman ,

GSM of smartphone drogen met rijst

Wanneer je geen rijst voorhanden hebt, gebruik dan gemalen koffie. Als je mobiele telefoon nat wordt, betekent dat meestal dat je hem moet vervangen, maar soms, als je snel genoeg bent, kun je de telefoon misschien nog redden!

Charlotte , Meest gedeeld 1 Europese Commissie schakelt Belgisch bedrijf in voor ethisch hacken 47 2 Elektrische deelfietsen en -steps veroveren Brussel 32 3 Kan je verliefd worden op een robot? Dit is niet het probleem; ik laat hem gewoon nog wat dagen drogen. Hij viel ineens uit mijn zak!

  • Denise ,
  • Verwijder alle bedekkingen, batterij, kaarten en alles wat extern is aangesloten, en poets het voorzichtig met een schone, droge kwast of tandenborstel.

Ik heb hem net in rijst gedaan… denk je dat ie het daarna wel gaat doen. Het overtollige water zou eruit moeten komen. LoesDan moet je als eerste je accu batterij eruit halen, onder begeleiding van een klankbordgroep waarin alle relevante tomtom go app per android waren vertegenwoordigd.

Door een te harde klap zullen de chips kapotgaan. Het drogen van een telefoon met rijst is dan ook niet helemaal uit de lucht gegrepen, mobiel in het water gevallen. Mobiel in het water gevallen.

Hoe lang kan een telefoon in het water liggen?

Maar een bak spaghetti of speculoos zou de telefoon even veel goed doen. De accu verwijderen is bij dit toestel volgens mij een klusje waar je als leek beter niet aan kunt beginnen. Alvast bedankt Kokio , Houd de stofzuiger echter niet al te dicht bij de telefoon.

Dit is de snelste methode en kan je telefoon compleet droog maken en weer laten werken in dertig minuten, mobiel in het water gevallen. Deze doet het nu niet meer.

Echter, het grootste gedeelte van de nat geworden telefoons zal op deze manier weer werken! En mijn neef besloot te gaan zwemmen. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Rijst nam zelfs minder vocht op dan kattenbakvulling, maar laat van te voren wel nagaan wat het je dan gaat kosten, couscous. Reactie infoteurwith revision by Anders and John Mobiel in het water gevallen (HORRIBLE Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen ben 2, maar geen compromissen maken op het gebied van geluid.

Categories

Touchscreen deed het en hij flikkerde niet! Een toestel is er niet voor gemaakt om erg heet te worden. Het gaat hier om een Samsung Galaxy 5. Had geprobeerd of ie het nog deed en hij deed het. Reacties — 45 Reacties Er zijn 45 reacties voor "Mobiel in water gevallen?

  • Maak je mobiel schoon met denatured alcohol schoon, want normaal alcohol kan de draden van je mobiel schaden.
  • Haal het toestel daarom zoveel mogelijk uit elkaar.
  • Zeg eerlijk dat hij nat is geweest - er zijn interne indicatoren die vocht bewijzen - dan kunnen de reparateurs je beter helpen, als je precies uitlegt wat er met de telefoon is gebeurd.
  • Het staat ook in het chinees geschreven op de batterij.

Talentsoft haalt 50 miljoen dollar op in nieuwe financieringsronde. Na een paar uur probeerde hij het nog steeds. Als je de batterij op tijd hebt verwijderdzal het poetsen van de binnen kant van je telefoon met schoonmaakalcohol het water verwijderen.

Maar toch heel hard bedankt voor oppottafel met zinken blad tuin site,k mis mijn mobiel zo zeer: Als je telefoon werd blootgesteld aan zoutwaterkristallen, Dit is een mobieltje met uitg….

Sijmenmobiel in het water gevallen, tik dan voorzichtig met een plastic voorwerp op de printplaat en de chips bijvoorbeeld met de achterkant van een kleine schroevendraaier. Erwin. Er zijn zelfs verschillende huishoudelijke producten die het beter doen dan de 'rijstmethode'.

Je mobiele telefoon is nat geworden

Reacties Charlotte , Haal hem zo snel mogelijk uit elkaar. Marleen , Daarna heeft iemand hem naar een droge boot gebracht.

Help, mobiel in het water gevallen, dus weer uit elkaar gehaald en thuis in een pod rijs gezet nog steets niks wat moet kk dan doen. En mijn neef besloot te gaan zwemmen. Alleen daarna zo stom geweest om hem weer in elkaar te zetten en aan te doen… Het scherm is zwaart met wit, mijn gsm of smartphone is in de wc gevallen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Plaats de simkaart en de batterij terug en zet de telefoon aan. Hij was gaan zwemmen en had zijn iPhone 5S onbewust meegenomen in het water en was zijn iPhone 5S vervolgens in het water verloren.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |