Kinderdagverblijf minoes alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 14.03.2019

Halve dagopvang enkel in de middag Opvang enkel in de middag. Halve dagopvang enkel in de ochtend Opvang enkel in de ochtend.

Je bent van harte welkom bij kinderdagverblijf Minoes! Informatie over deze locatie. We spelen graag in onze heerlijke groene tuin, waar we zelfs een spannend doolhof hebben aangelegd. Door een oproep te plaatsen stel je meerdere locaties op de hoogte dat je op zoek bent naar opvang. Bel — 74 58 50 of mail naar klantenservice junis.

We passen het dagprogramma aan op de leeftijdsopbouw van elke groep.

Vraag dan een rondleiding aan. Spelenderwijs leert zij de peuters bewegen op muziek. Ervaringen van andere ouders. Geef dit dan door op de locatie, kinderdagverblijf minoes alphen aan den rijn. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Klik op de kaart om locaties in de buurt te bekijken?

Wil je liever de locatie eerst bezichtigen?

Ruim 35 jaar ervaring in de kinderopvang

Is dit jouw locatie? Je kunt eenvoudig online de meest geschikte locatie vinden voor jouw kind door de benodigde dagen van opvang in te voeren en aan te geven per wanneer je opvang nodig hebt. Wij vinden het bij Minoes belangrijk om met elkaar de natuur te beleven, met aandacht voor de seizoenen en een gezonde frisse neus.

Een baby- en dreumesgroep, een peutergroep en een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Informatie over deze locatie. Wij vinden het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, plezier heeft en zich kan ontwikkelen met voldoende persoonlijke aandacht. Ernaast biedt je de locaties de gelegenheid om met je in contact te komen.

Ook komt regelmatig dansjuf Elfrieda op bezoek bij Minoes. Spelenderwijs leert zij de peuters bewegen op muziek. Door een oproep te plaatsen stel je meerdere locaties op de hoogte dat je op zoek bent naar opvang. We wandelen veel sterkte en beterschap engels ook graag naar de winkels of naar de kinderboerderij in het Bospark.

Zoek je een gezellige, huiselijke kinderopvang voor jouw kleine. Ook als het regent. Vraag dan een rondleiding aan.

De Boomhut

Halve dagopvang enkel in de ochtend Opvang enkel in de ochtend. Altijd een locatie bij jou in de buurt Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes Ouders waarderen ons met een 8,1! Stuur dan foto's van jouw locatie naar [email protected]! Hele dag Wis selectie close Hele dag pakket.

Ook komt regelmatig dansjuf Elfrieda op bezoek bij Minoes. Je kunt eenvoudig online de meest geschikte locatie vinden voor jouw kind door de benodigde dagen van opvang in te voeren en aan te geven per wanneer je opvang nodig hebt.

Zoek je een gezellige, huiselijke kinderopvang voor jouw kleine. First Steps First is ht online platform voor kinderopvang in Nederland. We passen het dagprogramma aan op de leeftijdsopbouw van kinderdagverblijf minoes alphen aan den rijn groep. Je kan ook makkelijk in n keer meerdere locaties bereiken. Maak een keuze 1 2 3 4 5.

Verwante nieuwsberichten

Contact Wil je nog iets weten? Een baby- en dreumesgroep, een peutergroep en een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je hoeft je dan niet aan te melden.

  • Ik wil mij voor deze vakantie aanmelden!
  • Vraag het ons gerust!
  • Ik wil mij voor deze vakantie aanmelden!
  • Wil je doorgaan met je aanvraag in te dienen?

Kinderdagverblijf Minoes bevindt zich op een centrale plek vlakbij het centrum van Alphen aan den Rijn. Andere ouders toonde ook interesse in Bel - 74 58 Opvang aanvragen Opvang aanvragen Rondleiding plannen Oproep plaatsen. Geef dit dan door op de locatie. Je vest breien met dikke wol je dan niet aan te melden. Bekijk het GGD Rapport. Telefonisch contact phone xxx Weergeven, kinderdagverblijf minoes alphen aan den rijn.

Informatie over Minoes in Alphen aan den Rijn

Voornaam van het kind. Contact Wil je nog iets weten? In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. Informatie over deze locatie.

We passen het dagprogramma aan op de leeftijdsopbouw van elke groep. Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Clustermanager Pamela van der Winden winden junis.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |