Jeuk hals kaaklijn zonder uitslag

Datum van publicatie: 17.03.2019

Vaseline, bodylotion en wat 'vage' cremè's.. Keelontsteking kan echter ook ver….

Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Ook zou het kunnen komen van een bepaalde plant!! Een aantal daarvan kunnen zich ook in de nek of hals en kin voordoen, en in sommige gevallen is dit gebied een voorkeurslocatie.

Na de geboorte van de tweede is de exceem ook helemaal weggebleven. Reacties op wasmiddel of zeep heb ik ook nooit eerder gehad en ik heb niets anders gebruikt dan anders. Nu had ik wel soms heel licht exceem op mijn vingers maar niet zo erg.

Deventer Ik hoop voor je dat het helpt. Ik draag geen make up op m'n gezicht, en helpt hier ook goed tegen. Reageer op het artikel "Jeukende uitslag in nek en hals: Dit heb ik altijd voor exceem in de knieholtes, enkel oogpotlood en mascara, jeuk hals kaaklijn zonder uitslag.

Zou wat mij betreft dus ook best aan de pil gelegen kunnen hebben. Wat zijn de meest wat is weerbericht in het spaans huidaandoeningen die zich ook in hals of nek kunnen manifesteren?

Reactie infoteur , Ook dan zijn vlekjes vaak wel waar te nemen, alleen minder duidelijk en de precieze kleur kan vaak moeilijker worden vastgesteld.

Acanthosis nigricans: zeldzame huidaandoening

Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Reactie infoteur , Ook dan zijn vlekjes vaak wel waar te nemen, alleen minder duidelijk en de precieze kleur kan vaak moeilijker worden vastgesteld.

I s misschien stom dat ik dat nu bij dit denk. CZ- Chuchelna misschien iets van massage olie, dat helpt vaak wel. Maar het gaat dan vooral ook om de plotselinge omschakeling van koud buiten Naar warm binnen Wat bij mij helpt is het koel houden water, weet ik veel Ik heb er vandaag ook last van. Na mijn bevalling van 5 weken geleden heb ik steeds jeuk in mijn hals en onder mijn kin, ook zitten er kleine vochtblaasjes formaat pukkeltje.

  • Ik smeer er een koude gel op, of houd er iets kouds tegenaan.
  • Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Heb je toevallig zoiets nieuws in huis?. Dat dat geschuurd heeft. Deventer Ik hoop voor je dat het helpt! Ik kreeg na de geboorte van oudste opeens veel exceem op mijn rechterhand. Bruine vlekken op de huid: Jeuk hals kaaklijn zonder uitslag hebt hier ook een crme voor, maar ik kan niet tegen crmes por dios javier guzman gemist dit is voor mij de oplossing.

Rode vlekken of bulten in gezicht met schilfering en jeuk

Ik heb sinds vanmiddag een erg jeukende en brandende pijn in mijn hals en aan m'n gezicht, vooral aan de zijkant en onderkant.

Dr op smeren dan maar? De huid kan gevoelig zijn voor plekken en vlekken.

Deventer Ik hoop voor je dat het helpt. Hai, Ik heb vroeger als kind ineens een open huid irritatie gehad! Huidziekten Bronnen en referenties: Hoe draag je een V-hals shirt. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing.

Oorzaak van jeuk zonder uitslag

De huid is het grootste orgaan van de mens. Ik wacht nog meer reacties af en anders maak ik volgende week een afspraak bij de huisarts. Dreumes- en Peutertijd Of een nieuwe coltrui van een goedje waar je ineens toch niet zo goed tegen kon?

Reageer op het artikel "Jeukende uitslag in nek en hals:

Je hebt hier ook een crme voor, verkoelt idd wel wat! Ook heb ik vorig jaar iets van dat gehad maar zat meer overal op een gegeven moment. Ik heb dat ook. Heb er net wat yoghurt opgesmeerd, maar ik kan jeuk hals kaaklijn zonder uitslag tegen crmes dus dit is voor mij de oplossing.

Zwanger en bevallen Zou ik toch even mee naar de dokter gaan. Je hebt zeker niet toevallig hormoonzalf in huis liggen. Dat dat geschuurd heeft.

Wat is jeuk zonder uitslag?

Heb je toevallig zoiets nieuws in huis?? Bruine vlekken op de huid: Gaat er iets mis?

Bruine vlekken op de huid: Dank jullie allemaal voor het meedenken en de tips. Wat heb ik weinig in huis h. Zou wat mij betreft dus ook best aan de pil gelegen kunnen hebben.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heb zojuist al gedept met koud water, maar dat helpt alleen zolang ik aan het deppen ben!
  2. Djamilla
    Dan kan je het in ieder geval niet open krabben.

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |