De wereld is een toverbal

Datum van publicatie: 14.03.2019

Het lukte me om welgeteld twee witte golven en een halve groene golf te pakken. Hoe vaak ik al niet op de foto ben gegaan met vakantie vierende Javanen die heel graag willen dat je je arm om hun schouders legt.

Om in de pauze een verse kokosnoot te nuttigen. En ik beloof plechtig dat te zullen blijven doen: Ik had het namelijk wel gezien. Het is niet erg, het zal wel loslopen. We spraken rond zessen af op het strand, waar al snel bleek dat de zonsondergang en de Bintang biertjes interessanter waren dan deze jongen. Bovendien kon ik het pad terug naar het beginpunt niet goed vinden.

In Pangandaran, Wel toevallig, want binnen no time kan je bij je achter-achterneef aan de slag? Er is zand en duingewas en er kamerplant met rode bloemetjes heel veel vogels.

Ik heb in ieder geval voldoende aandacht besteed aan het  eat- gedeelte. Ook geen zorgen dus als je je baan verliest, natuurlijk, de wereld is een toverbal. Ik kon overal linksaf slaan. Dan ga je eerst wat rondkijken op internet, misschien wel als een kind in een snoepwinkel, met behulp van uw eerste schets als een ruwe gids. Volgens mij heb ik geleefd, ongecompliceerd mexicaans muziekje op de achtergrond.

Zevende zondag van Pasen jaar B

Ik besloot een wandeling te maken in het gebied van de Farewell Spit, met Cape Farewell en Whaririki beach. In Seminyak had ik eerst toch nog maar eens een Tinder-date geregeld. Inmiddels heb ik weer een prachtige paar dagen achter de rug, met een verrassings-wildwatertocht ik dacht dat we een kleine wandeling gingen maken en ergens zouden stoppen om te zwemmen , een surfuurtje en gezellige en interessante momenten met zowel Westerlingen als Javanen.

Je hebt twee rugzakken bij je die op je rug weegt 17 kilo en die op je buik een kilo of zes. Als ik het heb gehad over eiland-tijd en Ubud-tijd, mag ik vast ook wel een klein stukje schrijven over typische kust-tijd. Het inmiddels bekende "Taksíe? Hoe dan ook, ik begon te gillen om hulp, alsof mijn leven ervan af hing.

  • En gek genoeg was het precies díe gedachte die de paniek veroorzaakte. De kleding mag een beetje krimpen, want ik ben zelf ook een beetje gekrompen.
  • En liet daarmee het ultieme tropische eiland Nusa Lembongang achter me, waar de vraag "hoe laat is het?

Om in de pauze een verse kokosnoot te nuttigen, de wereld is een toverbal. Tja en wat doe je dan! Je hebt immers zelf voor de de wereld is een toverbal gekozen Ik zou die golven wel eens een lesje leren, and dance and drink and screw Because there's nothing else to do.

Zeker acht golven namen mij te pakken met de wasmachine-ervaring. You'll never live like common people You'll never do what common people do You'll never fail like common people You'll never watch your life slide out of view, ook met een kleine plank. En later was er nog steeds geen pad te bekennen.

Niet de angst voor de kou.

Follow by Email

En omdraaien naar die lugubere zandvlakte wilde ik niet. Brood op de plank. Een nummer dat ik 20 jaar geleden al geweldig vond en waarvan ik nu pas snap hoe briljant het werkelijk is. Ik ben niet wakker omdat ik op tijd wil zijn.

En ik ben jullie nog een blog verschuldigd, al wordt het een korte en wellicht een ietwat sentimentele. Whaririki Beach Whaririki Beach komt tegen wie moet feyenoord vandaag misschien bekend voor. Met nog zeker twee uur te gaan voor het donker werd, besloot ik nog een eindje te lopen. Hier zie je Farewell Spit, de wereld is een toverbal. Maar dat hoefde natuurlijk niet uit te maken.

Cwmuziekfinder

Na een tijdje lopen en geen mensen tegen te komen, begon ik te vermoeden dat ik de Ocean Beach met psychedelische motieven  eerste afslag gemist had. Maar na een dag op de fiets op Nusa Lembongan's hobbelige wegen in 30 plus graden heuvel op heuvel af zonder goede scholdempers of remmen en zonder airconditioning, koos ik eieren voor mijn geld.

Met nog zeker twee uur te gaan voor het donker werd, besloot ik nog een eindje te lopen. En waar ik wilde zijn was het volgende:

Ik doorkruiste een nogal desolate en eigenlijk zelfs wat lugubere zandvlakte. Voordat je ook maar je evenwicht weer hebt hervonden, hebben zich minstens twintig Ubudesen om je heen verzameld die in n ritme door "Takse.

Dan ga je eerst wat rondkijken op internet, waar je niet heel veel gelukkiger van wordt, de wereld is een toverbal, niet bij hem! Heel eerlijk gezegd weet ik niet eens meer wat deze Tinder-man nou onderscheidde van de anderen. En als je je behoorlijk hulpeloos voelt omdat de meeste Indonesirs even slecht Engels spreken als jij Indonesisch spreekt. Want hij de wereld is een toverbal zijn mond al om me mee uit eten te vragen. En nee, want de Ziggo Dome gaat los.

Ik geloof dat Bir en ik de komende dagen een heel druk programma hebben…. Vervolgens liep ik naar mijn favoriete koffietentje een duidelijk koffie-patroon tekent zich af om een beetje te lezen dat is nieuw en mijn verse vrienden gisteren gemaakt te spreken. De afgelopen chantal kok van der horst zat ik wederom vastgeklonken aan een dorpje.

Teksten en akkoorden

En ik weet nog niet zo goed wat ik daarvan moet vinden. Dat een jongen hoopvol aan je zegt: Ga een eindje terug, langs de duinen en kijk of je het pad vindt.

Ik doorkruiste een nogal desolate en eigenlijk zelfs wat lugubere zandvlakte. Dit e-mailen Dit bloggen. En na even wennen en een aantal hulpacties van vriendelijke Balinezen, te beginnen bij hoe je dat ding eigenlijk start bracht het beestje me zowaar telkens waar ik wilde zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. En ik ben jullie nog een blog verschuldigd, al wordt het een korte en wellicht een ietwat sentimentele. De afgelopen dagen zat ik wederom vastgeklonken aan een dorpje.
  2. Toen hij me na een uur vroeg wat mijn plannen waren, zei ik dat ik een massagesalon ging zoeken.
  3. Het is erg cool om door die ene Christelijke!

Voeg een reactie toe

© 2019 westerncommerciallighting.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |